Cuma, Ocak 27, 2012

Keşanspor'da transfer devam ediyor

Geçirdiği trafik kazasından sonra transfer çalışmalarına devam eden Keşanspor, Tepecikspor’dan Rıdvan Poyraz (18) ve Büyükçekmecespor’dan Emre Fidan (21) ile anlaştı. Her iki futbolcunun da alt yapısının Tepecikspor olduğu, Emre’nin Tepecikspor, Düzcespor ve Çerkezköyspor’da da oynadığı  son olarak ise Büyükçekmecespor’da  forma giydiği kaydedildi. Sarı-Siyahlılar İnegöl Belediyespor’dan Serkan Uğur Gücümen’i de renklerine bağladı.
Keşanspor Kulüp Müdürü Hasan Ayaroğlu;  Zeytinburnuspor’la 2. Lig deneyimi olan, orta saha oyuncusu 21 yaşındaki Gücümen’in, profesyonellikten amatörlüğe döndüğü ve İnegöl Belediyespor’un başarılı futbolcuları arasında yer aldığını kaydetti.

Barış Yazıcı ile Hakan Aydın da Keşanspor’a dahil oldu
Keşanspor’un kadrosuna kattığı 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Barış Yazıcı’nın, Tekirdağspor’dan transfer edildiğini ve kendisinin Körfez 95 Evler Fatihspor’da 2005 yılında futbola başladığını söyledi.
Yazıcı’nın, Kocaelispor ile Keşanspor’un BAL Ligi 11. Gruptaki rakiplerinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor takımlarında oynadığı, son olarak da 2010 – 2011 sezonunun tamamı ile 2011 – 2012 sezonun ilk yarısında Tekirdağspor’da forma giydiği öğrenildi.

Keşanspor’un dün kadrosuna kattığı diğer oyuncunun ise Gaziantepspor’un orta sahasında görev yapan, 22 yaşındaki Hakan Aydın olduğu bildirildi.
2002 yılında Erdemirspor’da futbola başlayan Aydın, 2006 yılına kadar bu kulüpte oynadı, 2007 yılında ise Kayserispor’a ile anlaştı. 2009 yılında Boluspor’da profesyonel olan Hakan Aydın, sergilediği başarılı performansın ardından 2010 yılında Gaziantepspor’a transfer oldu.

Son olarak Keşanspor Ünye Belediyespor’dan Sercan Vardar  ile Ören Belediyespor’dan Çağatay Kolçak’ı renklerine bağladı.


Kaynak: Medya Keşan

2 yorum:

Adsız dedi ki...

İnegöl Belediyespor diye bir takım yok :)

Adsız dedi ki...

basındaki arkadaşlar doğru bilgi verin emre fidan yeşilesenyurtspordan keşanspora transfer olmuştur.tff futbolcu bilgi bankasından gerçeği bulup yazabilirsiniz

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.