Çarşamba, Ocak 25, 2012

Karagümrük’te futbolculara sert uyarı


Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden F. Karagümrük’te ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda Yeniköyspor’a karşı alınan yenilgi sonrasında Kulüp Başkan Yaşar Ecim ile Yönetim Kurulu Üyeleri futbolcularla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, alınan mağlubiyet nedeniyle futbolculara ciddi uyarılarda bulunuldu. 

Yaşar Ecim: Gerekirse bütün takımı değiştiririm!...
Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden F. Karagümrük Kulüp Başkanı Yaşar Ecim, Yeniköyspor karşısında alınan yenilgi sonrası futbolcularla bir toplantı yaptı. Yaşar Ecim toplantıda futbolculara hitaben, “Yeniköy karşılaşmasında oynadığınız oyun sizlere hiç yakışmadı. Sıradan bir takımın futbolcusu gibi davranamazsınız. Giydiğiniz formanın bir ağırlığı var. Sahaya çıktığınız anda bunu düşünerek oynamanız ve terinizin son damlasına kadar galibiyet için mücadele etmenizi ve bu takımı 3. Lige taşımanızı istiyoruz. Bunu yapamayacaksanız buna başaracağınıza inanmıyorsanız açık, açık söyleyebilirsiniz. Bizde yolumuza inananlar ve savaşanlar ile devam edelim. “Bu takımı 3. Lige ya çıkaracaksınız, ya da çıkacaksınız” şeklinde konuştu. Futbolcularla yapılan toplantı sonrası Başkan Ecim Yönetim Kurulunu da olağanüstü olarak topladı. Yapılan toplantıda Emrah Çilingir’in kadro dışı bırakılması konusunda karar alındı. Başkan Ecim toplantı sonrası “3. Lige çıkmaktan başka düşüncemiz yok. Bunun için gerekirse bütün takımı satıp yeni futbolcular alacağız. Bu yoldan artık geri dönüş yok”  dedi.

İbrahim Tatar: Herkes nerede olduğunun farkına varmalı
Yeniköy mağlubiyeti sonrası futbolculara uyarı niteliğinde bir açıklama yapan As Başkan İbrahim Tatar: “Karagümrük camiasının olaylara bakışını ve verdiği önemi inşallah futbolcu kardeşlerimizde anlar da, bu şuur ve niyetle terlerinin son damlasına kadar mücadele etmeyi öğrenirler. Biz Karagümrüklü’ler hayatımızın her anında mücadele eder ve etmeyi severiz. Biz mücadelemizi hak ettiği şekilde verelim, takdir Yüce Allah’ın. Asla kabul edemeyeceğimiz tek şey; layığı ile mücadele etmemektir. İnşallah bundan sonra herkes nerede olduğunun farkında olur, layığını ve yakışanı yapar” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...