Pazar, Ocak 29, 2012

Halkalı Taştepespor altyapıda yeniledi

Küçükçekmece İlçesinin 2. Amatör Ligdeki Kulüplerinden olan Halkalı Taştepespor Başkanı Turgut Öztürk 2011-2012 Futbol sezonunda Kulübünün hedefleri hakkında bir açıklamada yaptı.


İstanbul 2. Amatör Küme takımlarından Halkalı Taştepespor, 2011-2012 Futbol sezonuna öncelikle altyapıya ağırlık vereceklerini altyapıda yeniden yapılanma olacağını ifade eden kulüp Başkanı Turgut Öztürk, "bundan 3-4 yıl önce Taştepespor altyapıda elde ettiği başarılarla sık sık gündemde olan bir Kulüptü. Son üç yıla baktığımızda kendi çapında bir şeyler yapmaya gayret eden görüntüsü vermekte yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte başta Futbol Okulları olmak üzere tüm altyapı kategorilerinde yeniden yapılanmak ve yetenekli oyuncuları kulübümüze kazandırmak ocaktır.

Artık Kulüp olarak akademik mezunu teknik hocalarımızla kendi tesislerimizde planlı programlı bir şekilde çalışmaları sürdürüyoruz. Bundan sonra günü birlik başarılarla mutlu olmak yok,  uzun vadeli yatırımlar yaparak altyapıdan çıkan oyuncularımızla A Takımızıda oluşturup hem onlara imkân tanımak hem de Türk Futboluna yeni yetenekler kazandırmayı hedefliyoruz. Halkalı Taştepespor Kulübü olarak çok değişiklikler oldu olacakta artık kulüp olarak hiçbir sıkıntımız yoktur. Bundan sonra sadece kulübümüze gelir getirecek şeyler için projeler üretmeye çalışırken altyapıda da planlı programlı çalışmalar yapacağız" dedi.


HABER VE FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...