Cumartesi, Ocak 28, 2012

Büyükşehir Belediyesi​'nden Keşanspor'​a malzeme desteği

Antalya’nın Korkuteli İlçesi yakınlarında otobüslerinin şarampole yuvarlanması sonucu 2 futbolcusu yaşamını yitiren, birçok futbolcusu da yaralanan Trakya Bölgesel Amatör Lig Futbol takımlarından Keşanspor’un yaşadığı acıya İstanbul Büyükşehir Belediyesi duyarsız kalmadı.

Bölgesel Ligde bir, altyapıdaki beş takımında toplam 150 sporcusu bulunan Keşanspor’un çalışmalarına devam edebilmesi ve daha üst seviyelere çıkabilmesi, Trakya’da futbolun ilerlemesi hedefleriyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden dostluk eli uzandı. Hazırlanan spor malzemeleri Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonuyla Keşanspor yöneticilerine teslim edildi. Başkan Topbaş’ın başsağlığı mesajı da kulüp yöneticilerine iletildi.
Bu kapsamda futbol forması, kaban, spor çantası, antrenman yeleği, satranç takımı, futbol kale filesi, kronometre, antrenman düdüğü, sağlık çantası, kaleci eldiveni, spor ayakkabı ve satranç takımı malzemelerinden oluşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yardım paketi Keşanspor’a ulaştırıldı.
Sayın Başkan'a Teşekkürler;
Keşanspor Kulübü Başkanı Sadi Kuru “Sayın Başkan Kadir Topbaş’a çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten de işin manevi üzüntüsünün yanı sıra maddi sıkıntıları da mevcut. Zor şartlar altında bölgemizde Türk sporuna hizmet veriyoruz. Başkan Sayın Kadir Topbaş’ın bu hizmetlerini spor kulübümüz ve Keşan halkı olarak unutmayacağız” diyerek yapılan yardımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Her zaman amatör sporun ve sporcuların yanında olan, amatör spora tam destek veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın direktifleriyle son her yılı kapsayacak şekilde her yıl İstanbul’da 700’ü aşkın amatör spor kulübünün spor araç-gereç ve malzeme ihtiyaçları karşılanıyor.
Zaman zaman İstanbul dışından gelen talepler de değerlendiriliyor. Bunun yanı sıra geleceğin yeteneklerini yetiştirmek için okullara spor araç-gereç ve malzemesi temin ediliyor. 2011-2012 spor sezonunda da futbolda 552; basketbolda 44; voleybolda 27; taekwondoda 43; karatede 89; judoda 13; güreşte 20 spor kulübü olmak üzere toplam 748 amatör spor kulübü ile 76 okula spor malzemesi dağıtıldı.
Kaynak: ibb.gov.tr

2 yorum:

Adsız dedi ki...

sayın belediye başkanı binasını yıktığı Anadoluhisarınada yapsın malzeme yardımı herşey enkaz altında...HİSAR GENÇLİK

Ogün KOCA dedi ki...

Böyle bir durumda manevi destek ile beraber , maddi anlamdada destek olan İBB Spor birimini kutlar , bir İstanbul'lu olarak endilerine teşekkür ederim.

Ogün KOCA

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...