Pazartesi, Ocak 30, 2012

Bartın'da olaylı maç !

Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde oynanan 1. Amatör Lig maçında Kumlucaesnafspor ve Kozcağız Belediyespor karşı karşıya geldi. Futbolcular arasında yaşanan gerginlik saha dışına da taşındı. Kumlucaesnafspor'un 4-3 kazandığı maç sonucu saha dışında taraftarlar arasında olay çıktı. İki takım taraftarının karşılıklı sözlü sataşması bir anda kavgaya dönüştü.
Kozcağız Belediyespor taraftarlar, tribünlerdeki koltukları sökerek sahaya attı. Bunun üzerine Kumluca Esnafspor taraftarında taş ve
koltukları rakip taraftarlara fırlattı. bu sırada olayları yumuşatmaya çalışan jandarma ekipleri iki tarafın arasında kaldı. 
Jandarma cop kullanarak taraftarları dağıtmayı başardı.


Yaklaşık 1 saat süren olaylarda bir çok taraftar yaralandı. Herhangi bir taraftar gözaltına alınmazken, olayların sona ermesinin ardından rakip takım Kumluca'dan ayrıldı.



KAYNAK:www.demirmedya.net

2 yorum:

Adsız dedi ki...

yıllardan beri gelen aynı hikayeler arkadaşlar neyi paylaşamıyorsunuz aynı bölgenin gençligisiniz ama düşmansınız bu nedir ya bende yıllarca bu tür kavgalara maruz kaldım amasra sporda oynarken ayıp yazık yapmayın böyle hepimiz kardeşiz size yakışan kardeşce yaşamak spor ahlaklı insanların işi kendinize gelin lütfen

Adsız dedi ki...

Davulcuyu zor tutuyorlar yakalasa indirecek tokmağı kafaya .

Prekazi

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...