Perşembe, Ocak 26, 2012

Bakır: Sedat Cengiz'le çıkışa geçtik

Halide Edip Adıvar Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi olan Tuncay Bakır, Sedat Cengiz ile birlikte kulübün aşama kaydettiğini ve yeni sezonda yapılan transferler ve vaat edilen futbol sahasıyla birlikte daha başarılı olacaklarının altını çizdi.

Bakır'ın açıklamalarından satır başları şöyle:


'Başkanımızın emeği çok büyük'
Başkanımız tek başına her şeyi karşılıyor tek kuruş gelir yok. Allah'a şükür tek bir futbolcu veya çalışan çıkıp Halide Edip Adıvar'da param kaldı diyemez. Futbolcularımızı mağdur etmemek için elinden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Alt yapımızda 300'e yakın futbolcu eğitim görüyor, hepsinden ümitliyiz. Spor Okullarından dahi para almıyoruz. Bir çok çocuğumuz ile büyük takımlar yakından ilgileniyor. Gerekli değerlendirmeleri yapıyoruz. 


'Taraftarımız her zaman yanımızda'
Taraftarımız hiç bir maçımızda bizi yalnız bırakmadı. Bu seneye kadar her maça otobüs kaldırdık. Bu sene fazla kaldıramadık ama taraftarımız yine tribündeki yerlerini aldılar ve hiç bir maçta yalnız bırakmadılar bizi. Bazen olaylar olabiliyor ama bu taraftarımızın takımımıza bağlılığından kaynaklanıyor. Çok farklı bir bağ. Bu konuda tek mesajım tahriklere kapılmamaları ve biraz daha dikkatli olmaları. 


'BAL'ın kapısısından döndük'
Takımımızın performansı son derece iyi. Birinciyiz ve bir mağlubiyetle gidiyoruz. Geçen sezonda çok iyiydik. Son maçta son saniye yediğimiz bir golle Bölgesel Lig'in kapısından döndük. Bir sene harcadığımız bütün emek o golle gitti. Bu yüzden taraftarımızı durdurmakta güçlük çekiyoruz çünkü kolay unutulacak bir olay değil. Ama bu durum bu sezon için bize ekstra motivasyon sağladı. Şimdi olaya daha farklı bakıyoruz. Play-off’lar geldiği zaman her şey daha da iyi olacak, çok ümitliyiz. Bölgesel yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 


'Sahanın yapımına başlanacak'
Sahamız Motor Sanat Endüstri Meslek Lisesi’nin içinde. Burası toprak sahaydı. Belediye başkanımız burayı halı saha olarak kullanabileceğimizi söyledi. En yakın zamanda onun çalışması başlayacak inşallah. Şu anda Yıldıztabya Tesisleri’ni kiraladık, orada oynuyoruz. Ancak saha uzak olduğu için mahalle halkı yeteri kadar maçlara ilgi gösteremiyor. Sahamız yapılınca rağbet artacaktır.


'Kulübün gelir kaynağı yok'
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün verdiği bir saha sözü var. Tesislerin ismi bile belirlendi ancak henüz başlanmadı. Biraz ağırdan alınıyor ama yapılacak diye ümit ediyoruz. Yaklaşık 2-3 aydır bekliyoruz. Şişli Belediye Binası da sahamızın arka tarafına taşınacak. Ona yoğunlaşmış durumdalar, bizde bekliyoruz. Saha yapıldığı zaman çok iyi olacak çünkü kulübümüzün hiçbir gelir kaynağı yok. Başkan tüm masraflarla kendisi ilgileniyor, kulübe tek başına destek olmaya çalışıyor. Sponsorumuz yok. Saha yapıldığı zaman diğer kulüplere yıllık sahamızı kiralayabileceğiz, bu da gelir olacak. Kulübümüzün altyapısı da iyi, mahallemizin gençleri yetişiyor. Ayrıca sahamız yapıldığı zaman maçlara mahallemizin ilgisi de artacaktır diye düşünüyorum. 


Şişli Gazetesi ve Emrecan Topal Derleme

2 yorum:

Adsız dedi ki...

halıde edıp adıvar stadı yenı adıyla coskun özarı stadı yapıldıgı zaman halıde edıp adıvarı kımse tutamıycak altyapısıyla ust yapısıyla ucretsız futbol okllarıyla ayrıca ıngılızce egıtımi ve bır cok proje oldugunu bılıyorum.hayırlısı ınsallah.hedef super lig.

Adsız dedi ki...

Metin hocamiz on plana cikmak istemiyor sanirim ama en buyuk pay kuskusuz onun. Artik icimiz rahat takimin basinda saglam bir hoca var. Allahin izniyle bal ligine yukselecegiz. Adam gibi adam metin akcicek

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.