Perşembe, Ocak 26, 2012

Avcılar Gençlik soruyor, "Maç neden Zara Ekinli'ye alındı?"


Bölgesel Amatör Lig, 11.Grup temsilcilerinden Avcılar Belediyespor'un taraftar Derneği, 29 Şubat 2011 Pazar günü Ayazağa Atatürk Stadında oynanması gereken İstanbulspor Kulübü-Avcılar Belediyespor maçının Zara Ekinli Stadına alınmasına oldukça tepkili. Bir açıklama yapan taraftarlar, İstanbul İl Temsilciliği Başkanlığı ve İstanbulspor Kulübü’nde bu konuda bir açıklama bekliyorlar.




29 Şubat 2011 Pazar günü Ayazağa Atatürk Statında oynanması gereken Bölgesel Amatör Lig 11.Grup 13. hafta karşılaşması olan İstanbulspor-Avcılar Belediyespor maçı bültenin açıklanmasıyla birlikte 28 Şubat 2011 Cumartesi günü Zara Ekinli Stadına alınmıştır.


Sezon başından itibaren tüm iç saha maçlarını Ayazağa Atatürk Stadında oynayan İstanbulspor bu maçını neden Zara Ekinli Stadında oynamaktadır? İç saha avantajını neden kullanmamaktadır? Yıllardır süre gelen Ayazağa-Avcılar kardeşliğinden mi çekinip maçını Zara Ekinli Stadına aldırmıştır? İç sahada kendi avantajını yitirip deplasman korkusunu yaşamamak için mi bu maçı Zara Ekinli Stadına aldırmıştır?


Bütün bu soruların cevabını Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği Başkanı Yemen Ekşioğlu’na ve İstanbulspor Kulübü yönetimine soruyoruz? Umarız bize bu konuda bir açıklama yaparlar!...



AVCILAR GENÇLİK TARAFTAR GRUBU

26 yorum:

Adsız dedi ki...

Semtler ayrı olsada kalpler her zaman birdir ! AyazağAvcılar ölümüne kardeştir. !

Adsız dedi ki...

Beykoz 1908'in , Ayazağayla 10 yıldan fazla süredir olan husumetinin tüm futbolseverler tarafından bilinmesine rağmen İstanbulspor ile oynadığı maç bile Ayazağa'da oynatılmıştır . İstanbul-Beykoz maçı bile Ayazağa'da oynatılıyorsa İstanbul-AVCILAR maçı neden bu sahada oynatılmıyor . Bunların cevabını versin bakalım AVCILAR düşmanı Sayın Yemen Ekşioğlu ve İstanbulspor yöneticileri ???

Adsız dedi ki...

Sakın Haaa ! Ayazağa stadında saha dolu olduğundan maçı Zara Ekin'liye verdik gibi bir bahane üretmeyin. Çünki ligin ilk yarısında İstanbulspor'un maçıyla , Ayazağaspor'un altyapısından bazı takımları aynı güne denk geldiğinde Ayazağaspor alt yapısının maçlarını başka stada yönlendirdiniz ve İstanbulspor BAL ligi maçını Ayazağa'da oynattınız.

O yüzden dir ki bunun bir açıklaması yok !

Adsız dedi ki...

korkma istanbul düşmessin

Burak Kurtulus dedi ki...

İstanbulspor Kulubü saha arıyordu. Kazim Karabekir Mevlana-Catalca macinin oynandığı saatlerde geldiler ve KK Mevlana Stadi için nabız yokladılar ancak İstanbulspor'un bu talebi geri çevrildi. Demek ki Zara Ekinli Stadında oynanmasına karar verildi.

Adsız dedi ki...

ya bir başka bahane şöyle olabilir mi , ayazağa stadı çok küçük futbolumuzu etkiliyor diye, sormazlar mı adama bunca maçı oynadın sıkıntı yoktu da...

Adsız dedi ki...

AyazağAvcılar kardeşliğinden çekinerek bu maç Zara ekinliye alındı. Bunun açıklamasımı var sanki. Peki şimdi ne olcak ? Hiç gerginlik olmayan maç ister istemez gerildi. Sakin dostça Ayazağada geçecek olan maçta artık hiçte hava kalmadı. Avcılar taraftarı zara ekinliyede gidecek ve büyük protesto görüntüleri olacak gibi. Bu görüntüler olaylarada dönüşebilir. Istanbul kendine yeni bir düşman kazandı. Hemde hiç kazanılmıcak yerden.. AyazağAvcılar.

Adsız dedi ki...

Şanlı tarihi başarılarla dolu olan İstanbulspor,mücadelesini sadece sahada sürdürür.3 sene gibi kısa bir zaman diliminde 2.Amatör Ligten Bal'a yükselme başarısını göstermiştir.Lütfen gereksiz polemik yaratarak bu başarıyı gölgelemeyin.
Saygılar

Adsız dedi ki...

Kimse başarı gölgelemiyor. Sene başından beri Ayazağada oynanan maç neden Zara ekinliye alınıyor. Belli sahada mücadele edildiği.

Adsız dedi ki...

Kimsenin İstanbul' un başarısını gölgelediği yok. Ayazağa' da oynayan bir takım Avcılar maçını neden Ayazağada oynamıyor. Bundan sonra ki maçları Ayazağa' da oynarlarsa burada onlara tepkimizi gösteririz. Bu saatten sonra İstanbul Ayazağa' ya gelmesin, burada oynamasın. Nokta.

Adsız dedi ki...

Kimse İstanbulsporun başarılarını gölgelemiyor . Kaldı ki o şanlı tarih , başarılar İSTANBULSPOR A.Ş.'e aittir ! Burda oynanan bir oyun var . Tamamen dosthane havada geçmesi beklenen ve yıllar sonra Avcılarsporun Ayazağa'da bir maçının olacağı 2 kardeş semtin kucaklaşacağı bu maçı İstanbulspor(BAL) masabaşı oyunlarla yıkmaya çalışmıştır . Şimdi ise Zara Ekinli'de hepimizi gergin bir maç bekliyor . Hele birde İstanbulspor amacına ulaşıp galibiyet alırsa bu maçın sonu telafisi olmayan olaylarla dolu olacaktır .

Adsız dedi ki...

Bu haberi buraya koyan yer, "yerelfutbol" gibi amatörün ciğerini bilen bir oluşum olduğu için sizin adınıza başta bir futbolsever olarak ben üzüldüm.

İstanbulspor, sadece ilk yarı için Ayazağa Stadı ile anlaştı ve ilk yarıdaki bütün maçlarını da söylediği gibi Ayazağa Stadı'nda oynadı. Yani ikinci yarı stat değişikliği olacağı taa sezon başından beri planlıydı. 1926'da kurulan ve kökleri Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından İstanbul Erkek Lisesi'ne dayanan Türk Futbolu'nun efsane takımı kulübümüzün böyle ufak hesaplarla iş yapmayacağı da zaten aşikardır.

Adsız dedi ki...

Bu haftadan sonra Istanbul Ayazağaya gelemez yetkililer duysun .

Adsız dedi ki...

evet ilk açıklama 19:45'te gelmiş bulunuyor . İlk açıklama da bahane ''İstanbulspor, sadece ilk yarı için Ayazağa Stadı ile anlaştı ve ilk yarıdaki bütün maçlarını da söylediği gibi Ayazağa Stadı'nda oynadı. Yani ikinci yarı stat değişikliği olacağı taa sezon başından beri planlıydı. 1926'da kurulan ve kökleri Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından İstanbul Erkek Lisesi'ne dayanan Türk Futbolu'nun efsane takımı kulübümüzün böyle ufak hesaplarla iş yapmayacağı da zaten aşikardır. '' diğer bahaneleri bekliyoruz başka neler söylenecek ? :)

Adsız dedi ki...

Buradan İstanbulspor yöneticilerine sesleniyorum.İstanbulspor mümkünse Ayazağada maç dahil antreman bile yapmasın.

Adsız dedi ki...

Burda Bılıp bılmeden konusmayın ayazaga saha ısletmesı ıstanbulspor oyuncusu tayfunundur o kendı dedıgı ıcın ılk yarı macları sadece orda oynandı artık maclar zara ekınlı yada baska bı stadda oynanıcaktır ıstanbulsporun kımseyle bı sorunu olmaz olamaz ayazaga avcılar kardes olabılır ama bu yapılan yazı Istanbulspor camııasını uzmustur lutfen boyle yazılar paylasmayalım...

Adsız dedi ki...

ayazağAvclar

Adsız dedi ki...

ayazağAvcılar kardeşliğinden korkmanıza gerek yoktu. Keşke burada olsaydı da kardeşlik görseydiniz.

Adsız dedi ki...

Lütfen bilgisi eksik ya da olmayan kişiler yorum yapmasın.Burada sözkonusu olan ''İstanbulspor'',adını,ülkemizin en prestijli öğrenim kurumlarının başında gelen İstanbul Erkek Lisesi'nden alan spor klübüdür,İstanbulspor A.Ş. değil.
Saygılarımla

Adsız dedi ki...

'' 27 01 2012 10:58 '' Kardeş bilgisi eksik olan sensin o yüzden sen yorum yapma ! O şanlı tarih , başarılar , Süper ligde oynayan , fb'yi deplasmanda 3-0 yenen takım İSTANBULSPOR A.Ş. yani şuan 3.ligde oynayan takım . Herkes İstanbulspor(BAL) takımının sonradan kurulduğunu biliyor . yok 1926'da kurulmuş yok saygın bi kurummuş falan filan . Boşa laf kalabalığı yapmayın . İstanbulspor burda küçük hesap peşine düştü ama karşılığını fazlasıyla alacak . Hadi bakalım o ligin 4. olan zirveye oynayan İstanbulspor'u şimdi Zara Ekinli'de görelim ne yapabilecek . İlk maçta bizi kendi sahamızda 4-1 yendiniz ama alkışladık sizi . Ayrıca geçen sene sizin yüzünüzden Çatalcalılarla kavga ettik . Adamlara 12 yaralı verdik . İçeri düşen arkadaşlarımız oldu . Peki siz ne yaptınız ? Maçı Ayazağa'dan çektiniz . Bunun karşılığını misliyle alıcaksınız haberiniz olsun . Sakın ola galip gelmeyi ya da uyduruktan taraftarlarınızı maça getirmeyi düşünmeyin !

Adsız dedi ki...

Burak Bey,siteniz üzerinde karşılıklı atışmaları sonlandırmak adına,İstanbulspor ile ilgili şu önemli bilgiyi ilgilenenlere vermek isterim:
İstanbulspor,1926 yılında Sn.Kemal Halim Gürgen önderliğinde o zamanki adıyla İstanbul Sultanisinin bir grup öğretmen ve öğrencileri tarafından kurulmuştur.İlk başkanı da okulun o zamanki müdürü H.Besim Beydir.Klubün armasında ''sin'' ve ''elif'' harfleri ay-yıldızla birleştirilmiştir.2004 yılında TMSF nin Uzan şirketlerine el koymasıyla birlikte bu klübün İEL ile hiç bir bağı kalmamış(sadece ismini kulanmaktadır) ve bunun üzerine İEL mezunları ve eski İstanbulsporlu iş adamları tarafından bugün BAL da mücadele eden İstanbulspor kurulmuştur ve eski başarılı günlerine dönmek için mücadelesini sürdürmektedir.
Saygılarımla

Adsız dedi ki...

istanbul spor şunuda bilsinki avcılar taraftarının sultangazi taraftarıylada arası iyidir.yani zara ekinli falan sizi kurtarmaz istanbulun her ilçesinde AVCILAR taraftarı vardır.bırakın istanbulu Türkiyenin hatta Yurt dısında bile vardır. siz gidin maçları anadolu hisarında oynayın bndan sonra yada çatalcada :

Adsız dedi ki...

Avcılarlı Kardeşlerim İstanbulspora Olan Bu Öfkenizi Yenmenizi Temenni Ederim. Yoksa Öfke Sonucunda Bulunduğun İlin Adını Taşıyan Takıma İstemedende Olsa Öfke Duyacaksın Buda Bir Avcılarlılaya Hiç Yakışmaz Diye Düşünüyorum. Maçın Neden Ayazağa Stadına Alınmasına Bu Kadar İçlendiniz. İstanbulspor Kulübü 2. Yarı Hazırlıklarını Zaten Ayazağada Hiç Yapmadıki. İlk Maçta Alkışlamışsınız Size Yakışanda Budur Kardeşim. Çatalca Maçına Gelince O Maçı Hatırlayanlar Zaten Unutamaz :) :) Başka Konuya Sıçramasın Muhabbet...
İstanbulspor İle İlgili Bilgi Veren Kardeşim Bu Kulüp 1926da Kurulan İle Bağı Olan Bir Kulüp Değildir. 1926da Kurulan Şanlı İstanbulspor Şu Anda Tff 3.ligde Mücadelesini Sürdürmektedir. Çok Sevdiğiniz O İşadamları, Lise Mezunu Ve Liseliler O Takımın Maçlarına Gelsinler. Zaten Liglerde de İstanbulspor Diye Değil İstanbul Spor Kulübü Diye Yer Alıyorsunuz. Buraya Kadar Gelmenizde de Levent Bıçakcı Nasıl Rol Oynadı Onuda Açıklayın. Biz İstanbulluyuz İSTANBULSPORLUYUZ Ama Gerçek İstanbulsporlu...

Adsız dedi ki...

Açıkçası bu maç için daha devre arasında çok kişiyle konuşup bilgi almıştık bu maçın Ayazağa'da mı yoksa başka sahada mı oynanacağı hakkında ve her defasında '' bu maç Ayazağa'da oynanacak '' bilgisini aldık . Hem biz hem de Ayazağalı kardeşlerimiz çok hazırlanmıştık ve Babaeski maçından çok bu maçı bekliyorduk . Stad değişiminin bu maçın öncesine denk gelmesi de manidar bir durum :) Açıkçası hem renklerden hem de şehrin takımı oluşundan İstanbulspor'u hep sevmişizdir . Ama bu yapılan bizi İstanbulspor'dan soğuttu ve hem Avcılar hem de Ayazağa taraftarları şu an İstanbulspor'a karşı büyük nefret duyuyor . Maç iyi ki ertelendi belki ortam sakinleşir . Çünkü maç bugün olsaydı büyük olayların çıkacağına eminim . Gerçi halen daha bu olayların çıkması ihtimali var . Özellikle Ayazağalıların İstanbulspor'a karşı çok kızgın olduğunu biliyorum . Çünkü 10 yıldan fazla süredir husumetli oldukları Beykoz bile Ayazağa'da maç oynadı ama onların bütün sezon bekledikleri bu maç Ayazağa'dan alındı . Gerçekten ufak bir hesap peşine düşüp çok büyük bir yanlışın altına imza attı İstanbulspor . Eğer bu maç ileri bir tarihe ertelenmesine rağmen hala olaylar çıkarsa üzülerek söylüyorum bunun sorumlusu İstanbulspor Kulübü'dür .

Adsız dedi ki...

Şanlı Şöhretli laflarını bırakalım. Konuyla alakası ne ? Şanlı olsa Şöhretli olsa ne farkeder ? Bizim içimizdeki Avcılar sevgisi Şanınızında Şöhretinizinde 1000 kat üstünde. Ayazağada beykoz bile oynadı da Avcılar maçı gelincemi Zara ekinliye alındı. Tayfunmu istemiş ne istemiş. O zaman bu arayı değerlendrip yine Ayazağaya alsınlar öaçı, inanalım samimiyetlerine ? Buna kimsenin itirazı olmaz. Bu maç Ayazağada oynanmadığı sürece Üzülerek söylüyorum Çok büyük Olaylar çıkacak. Biz Avcılar taraftarları olarak bu yapılanı haksızlık olarak görüyoruz ve bunun hesabını soracağız... Bundan sonrada hiç bir kardeşimizin yorum atmasını istemiyoruz.. Biz istediğimizi belirttik, maçı AYAZAĞAya istiyoruz. He yok olmaz diyorsanız olanlardan kesinlikle sorumlu olmayacağız..

Avcılar Gençlik

Adsız dedi ki...

Bu kadar yazıyı okudumda gerçekten çok güldüm.. yemişim istanbulsporun tarihini geçmişini.. geçmişle yaşama sende bal ligindesin istanbulspor.!! Avcılarlı arkadaşlarada çok gülüyorum.. Gelelim maçın zara ekinliye alınmasına.. Arkadaşlar İstanbulsporun geçen sene oynadığı bakırköydeki sahaları bal ligine elverişsiz olduğu için kulüp maçlarını rica ile ayazağaya almıştır.. ilk yarı tüm maçlarını futbolcuların dahi istememesine rağmen ayazağada oynadı.. devre arası birçok belediyeye istekte bulundu saha için ama bütün sahaların saatleri uygun olmadığı için yine kimsenin istemesine rağmen zara ekinliye alındı.. BUNDAN SONRADA İSTANBULSPOR MAÇLARINI ZARA EKİNLİDE OYNUYACAK, BİR MAÇ DEĞİL.. Yani kimse kimseye kızmasın. Zaten istanbulspor bütün maçlarını deplasmanda oynar gibi oynuyor.. Feriköy maçını bile ŞİŞLİ belediyesinın içinde olduğu ayazağada oynadı.. Avcılarlı arkadaşlarda zara ekinliye gider takımlarını aslanlar gibi destekler,, ilk maçtaki gibi devre arası 2.0 maglup duruma düşünce trübünün yarısını boşaltmasınlar..!! Saygılarla..

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...