Pazartesi, Ocak 30, 2012

Altınovaspor'un zirve keyfi

İstanbul U19 Ligi 2. Grup’ta Altınovaspor üstün performansıyla dikkat çekiyor. Yeşil-Sarılılar üçte üç yaparak, averajla zirveye kurulmuş durumda. Güngören temsilcisi son maçında Kocasinanspor’u 2-1 yendi. 
Maç son düdüğe kadar çekişmeli geçti. Altınova 38. dakikada Hakan’ın ayağından bulduğu penaltı golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı önde kapattı. İkinci yarının başlarında Kocasinan’ın baskıları sonuç verdi ve Bahçelievler temsilcisi beraberliği yakaladı.
Bu dakikadan sonra baskılarını arttıran Altınova golü uzun süre bulamadı. Dakikalar 88’i gösterdiğinde, oyuna sonradan dahil olan Mustafa çok güzel bir golle takımına üç puanı getirdi.


Kulübün internet sitesi yayında

Altınovaspor'un Resmi İnternet Sitesi yayına girdi. Resmi açıklamaların yanı sıra, Amatör ve Altyapı Futbol Takımlarına dair son haberler, fotoğraflar ve röportajlar başta olmak üzere tüm branşlara ait gelişmeler resmi internet sitesi, Twitter ve Facebook’taki resmi hesaplarda olacak.


http://altinovasporkulubu.blogspot.com/ 
www.twitter.com/altinovask
http://www.facebook.com/AltinovaSporKulubu


Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ALTINOVAya yaksr bir ste olmus hayırlı ugurlu olsun!!

Adsız dedi ki...

Sahası olan altınova sporu gungören sahasına veren yetkılıler kulübümüzü istersenız altınovaya verelım dıyolar önce altınova orda oynasın sonra bız oynarız sayın... abadiiiii yüce sporuda bi kere bahcelievlere verde görelımm..

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.