Salı, Ocak 31, 2012

Alipaşaspor geleneksel yemeğini yaptı

İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Alipaşaspor 1989 yılından bu yana gerçekleştirdiği yemeğini bu hafta sonu düzenlendi. Bir hafta önce dualarla kesilen kurbanından sonra dün Alipaşa muhtarı Metin Gürsu, Eski kulüp Başkanları yöneticileri, kulüp Başkanı ve yöneticilerinin yanı sıra futbolcularının katılımı ile gerçekleşen geleneksel sezon öncesi yemeğinde yönetim kurulu birde sürpriz yaparak kulübe emeği geçen eski ve yeni yöneticilere birer plaket verdi.
Geleneksel olaraK her yıl yapılan sezon öncesi kaynaşma ve tanışma yemeği Alipaşa Avcılar ve Atıcılar Derneğinde gerçekleşti. Düzenlenen yemeğe Alipaşa muhtarı Metin Gürsu, Alipaşaspor kulübünün kurucu Başkanı Saip Vural, Eski kulüp Başkanı Yadigar Ural, Kulübün eski yöneticileri, Kulüp Başkanı Ünal Güner, Silivri Eski İlçe Spor Müdürü Fikret Özdemir, kulübün yöneticileri ve oyuncular katıldı. Alipaşaspor kulübü camiası birlik beraberlik içinde olduklarını gösterdiler.

Centilmenlik ve birlik beraberlik mesajları verildi
Düzenlenen yemekte konuşmalar yapıldı. Kulüp Başkanı Ünal Güner, kulübün As Başkanı Cengiz Yıldırım, Alipaşa köyü Muhtarı Metin Gürsu, Alipaşa eski köy muhtarı ve kulüp Başkanı Yadigâr Ural, Kulübün kurucu Başkanı Saip Vural, Silivri eski ilçe spor müdürü Fikret Özdemir futbolculara hitaben yaptıkları konuşmalarda birlik beraberlik içinde centilmence mücadeleye vurgu yaparak, Alipaşaspor’un kendisine belirleyeceği hedefe giderken, kendisine yakışan bir mücadele sergileyeceklerini söylediler. Sezonun kazasız, belasız, sakatsız geçmesini de temenni eden konuşmaların ardından oyunculara yeni sezonda başarılar dilediler.

Yönetimden sürpriz
Geleneksel olarak yapılan sezon öncesi yemekte yönetim kurulu bir sürpriz yaparak kulübün kurucusundan, bu güne kadar kulüp Başkanlığı yapan kişilere, kulübe maddi ve manevi destekte bulunan firma ve kişilere bir plaket verdiler. Alipaşaspor’un kulübün kurucu Başkanı Saip Vural’a, Alipaşaspor’a yıllarca kulüp Başkanlığı yapan Yadigar Ural’a, Alipaşa köyü Muhtarı Metin Gürsu’ya, kulübe yaptığı destekten dolayı Tayfun Ural’a, Kulübe futbolculuktan sonra yönetici olarak ta destekte bulunan kulübün As Başkanı Cengiz Yıldırım’a, Arsaland’tan Muhammed Özkes’e kulüp tarafından birer plaket verildi.
Vural’ın gözyaşları
Kulübün kurucu Başkanı Saip Vural’a yönetim kurulu tarafından verilen plaket, Saip Vural’ı oldukça duygulandırdı. Alipaşa köy muhtarı Metin Gürsu tarafından verilen plaketi alırken gözyaşlarını tutamayan kurucu Başkan Saip Vural konuşmakta zorluk çekince oyuncular tarafından alkışlandı. Duygu dolu anların yaşandığı plaket töreni yönetimin büyük sürprizi olarak görüldü.


HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

Beşyüzevler geriden geldi, iddiasını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu'nda Beşyüzevlerspor 2-0 geride düştüğü maçta Türk Hava Yolları'nı (THY) 3-2 yenerek son haftaya BAL yol...