Pazartesi, Ocak 30, 2012

3 gol, 4 kırmızı kart ve yarıda kalan bir maç

KARABİGA İÇDAŞSPOR: 0 MANİSA BELEDİYESPOR: 3
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Belediyespor, deplasmanda konuk olduğu Karabiga İçdaşspor’u 3-0’la geçerek moral buldu. Yeşil-beyazlı ekip, 3 golü de penaltıdan bulurken, maçın  Hakemi karşılaşmayı 80. dakikada ev sahibi ekip sahada 6 kişi kalınca iptal etti.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Manisa Belediyespor, Mehmet Akif ve Ömer ile rakip kalede gol aradı. Ancak soğuk ve yağışlı hava nedeniyle zorlanan futbolcular, gol yollarında sıkıntı yaşadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı. Maçın ikinci yarısına daha istekli başlayan taraf, Manisa Belediyespor oldu. Karşılaşmanın 67. dakikasında Manisa Belediyespor’lu Cüneyt ceza sahası içerisinde düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Cenk, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu dakikadan sonra baskısını arttıran yeşil-beyazlılar, 70. dakikada Akif’in düşürülmesiyle bir penaltı daha kazandı. Topun başına bir kez daha geçen Cenk, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

 

Rakip Takım Sahada 6 Kişi Kaldı

Oyunun bu dakikasında maç iyice sertleşti. Hakeme sürekli itirazlarda bulunan Karabiga İçdaşspor’lu oyuncular art arda kırmızı kartlar gördü. Rakip takımın 9 kişi kalmasını fırsat bilen Manisa Belediyespor, oyunu rakip yarı sahaya yıktı. Maçın 78. dakikasında bir penaltı daha kazanan konuk ekipte, topun başına geçen Mehmet Akif, düzgün bir vuruşla skoru 3-0’a taşıdı. Bu golden sonra itirazlarına devam eden Karabiga İçdaşspor’lu futbolculardan Oktay ve Mustafa da oyundan atıldı. Maçın 79. dakikasında sahada 7 kişi kalan Karabiga İçdaşspor karşısında centilmence hareket gösteren yeşil-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Taner Taşkın’ın da uyarısıyla ataklarını kesti. Maçın 80. dakikasında Karabiga İçdaşspor’lu Hüseyin sakatlık geçirdi. Ev sahibi ekip 3 değişiklik hakkını da kullandığı için değişiklik yapılamayınca, maçın hakemi ev sahibi takım sahada 6 kişi kaldığı için karşılaşmayı iptal etti. Karşılaşma, Manisa Belediyespor 3-0 öndeyken rakip takım eksik kaldığı için tamamlanamadı.


Yönetim Takımı Yalnız Bırakmadı
Manisa Belediyespor’un Çanakkale deplasmanında karşılaştığı Karabiga İçdaşspor maçında yönetim, takımı yalnız bırakmadı. Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Yönetim Kurulu üyeleri Selçuk Etiz ve Ertan Çakmaz, Manisa Belediyespor’un 3 puana ulaştığı karşılaşmayı tribünden takip etti. Karşılaşma sonunda futbolcuları tebrik eden yönetim, galibiyetlerin devamının geleceğine inandıklarını vurguladı.




Teknik Ekip ve Yönetimde 3 Puan Sevinci
Karşılaşmanın sonunda alınan galibiyetle ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Salihli Belediyespor’un da puan kaybettiği haftada 3 puan ile tanıştıkları için mutlu olduklarını söyledi. Ergün, geçtiğimiz hafta Küçükköy karşısında alınan beraberliğin ardından Karabiga galibiyetiyle moral bulduklarını ifade etti. Teknik Direktör Taner Taşkın da, sert geçen mücadeleden 3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Oyuncularını gösterdikleri performanstan dolayı kutlayan Taşkın, her maçın bir final niteliği taşıdığının bilincinde olduklarını belirterek, rakiplerinin puan kaybettiği bir haftada kazanmış olmanın sevincini yaşadıklarını dile getirdi.



Stat: İlyas Bayram Stadı
Hakemler: Murat Yaroğlu, Hamdullah Gökmen , Seçgin Keklik
Karabiga İçdaşspor: Çağdaş *, Ahmet * (Dk. 60 Gökhan ?), Şakir *, Onur * (Dk. 77 Deniz ?), Mustafa *, Tamer *, Hüseyin *, Oğuz *, Anıl *, Abdullah * (Dk. 78 Gökhan ?), Oktay ?
Manisa Belediyespor: Serkan ***, Engin ***, Cenk ***, Efe ***, Erşan ***, Suat ***, Abdurrahman *** (Dk. 75 Celil **) , Cüneyt ***, Yusuf ** (Dk. 60 Hakan **), Ömer ** (Dk. 60 Halil **), M. Akif ***
Goller: Dk. 70-75 Cenk (Pen.), Dk. 78 Mehmet Akif (Pen.)
Sarı Kartlar: Çağdaş (Karabiga), Suat, Abdurrahman (Manisa Belediyespor)
Kırmızı Kartlar: Şakir, Mustafa, Hüseyin, Oktay (Karabiga)

KAYNAK:www.manisa.bel.tr

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.