Çarşamba, Kasım 30, 2011

Gazi Mahallesi tam gaz


GAZİ MAHALLESİ SK: 6 KAVACIKSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup’ta Gazi Mahallesi, sahasında ağırladığı Kavacıkspor’u 6-0 yenerek son haftalardaki çıkışını sürdürdü.

Fenerköy karşı yakadan şen döndü


ÇUBUKLUSPOR: 1 FENERKÖYSPOR: 3
İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup’ta play-off’a girme hesapları yapan Fenerköyspor, Spor Akademisi Stadı’nda Çubukluspor’u 3-1 mağlup etti. Baştan sona üstün götürdüğü maçı 3 golle süsleyen Silivri temsilcisi “Zirve yarışında ben de varım” dedi. 

Deplasman fatihi İMES

KÜÇÜKKÖYSPOR :0 İMES :1
İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta kendi sahasında İMES'i ağırlayan Küçükköyspor, iyi oynadığı ve pozisyonlar bulduğu karşılaşmada yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremeyince kalesinde gördüğü tek golle 1-0 mağlup oldu.

Alibeyköyspor son nefeste


ALİBEYKÖYSPOR
:1 TAKSİMSPOR :0

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta Alibeyköyspor cezası nedeniyle tarasız sahada seyircisiz oynanan maçta Taksimspor'u uzatma anlarında bulduğu golle 1-0 yenerek ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Pazar günü Esenlerspor’a  mağlup olarak taraftarlarını üzen Alibeyköyspor böylece kendini affettirdi.

Zorlu maçın galibi Ulaş Belediyespor

KAPAKLISPOR :1 ULAŞ BELEDİYESPOR :2
Tekirdağ 1. Amatör Ligi B Grubu'nda, sonucu merakla beklenen ve takip edilen, grupta ilk iki sırayı paylaşan iki ekibi karşı karşıya geldiği müsabakada, Ulaş Belediyespor deplasmanda Kapaklıspor'u 2-1 yendi ve ligin ilk yarısınıda zirvede bitirdi.

Silivri Stadı’nda işlem tamam


Uzun bir zamandır sürüncemede olan Silivri Stadı’nın devri konusu aralık ayı içinde çözülüyor.

Balcıoğlu’ndan Saral’a jest

Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Bora Balcıoğlu önceki gün yapılan malzeme dağıtım töreninde Silivrispor Kulübü Başkanı Mustafa Saral’a jest yaparak 53 numaralı forma hediye etti.

Silivri kulüpleri malzemelerine kavuştu

Silivri Amatör Spor Kulüpleri Derneği ve Silivri Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği organizasyon ile ilçedeki tüm amatör spor kulüplerinin yöneticileri buluştu ve malzeme yardımı yapıldı.

Leventspor'dan 3 gol 3 puan



LEVENTSPOR: 3 ÖMERLİ KÖYÜ SK: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup 11.hafta mücadelesinde, haftanın en kritik maçlarından olan Leventspor-Ömerli Köyü maçı ev sahibi takımın 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Mücadeleyi başından sonuna kadar üstün götüren Leventspor'un gollerini Ümit, Berdan ve Muhammet kaydetti. Leventspor bu galibiyet ile takipçisi Ömerli Köyü ile arasındaki puan farkını 6'ya çıkartarak 2.sıradaki yerini korudu.

İstiklalspor taraftarıyla güzel


İSTİKLALSPOR: 2 EROKSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup’ta İstiklalspor, sahasında ağırladığı Erokspor’u 2-0 yenerek ilk iki iddiasını sürdürdü.

Tahmin Yarışması 8. hafta puan durumu



Yerel Futbol Tahmin Yarışması'nda 8. hafta geride kaldı. Yeni sistemimizdeki ilk haftada 15 puanlı 'hocx' haftanın birincisi olurken genel klasmanda 'scorer' liderliğini korudu. Bundan böyle yarışmamız, ilk 8 hafta tahmin yapanlar arasında devam edecek. Puan durumu haberin devamında...

Kağıthane derbisinde 'Tufan' esti


İSTANBUL GÜMÜŞHANESPOR : YAHYA KEMAL İ.Y: 2 
İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup mücadelesinde İstanbul Gümüşhanespor evinde Yahya Kemal İdman Yurdu ile karşı karşıya geldi. Kağıthane derbisinde  gülen taraf 5-2'lik skorla İstanbul Gümüşhanespor oldu. Ev sahibi ekipte üç gol atan Tufan yıldızlaştı.

Kadırgaspor coştu bir kere


KADIRGASPOR: 5 MECİDİYEKÖY TAYFUNSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup’ta ikincilik mücadelesi veren Kadırgaspor, sahasında ağırladığı Mecidiyeköy Tayfunspor’u 5-0 yendi. Bordo-Mavililer bu skorla yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı.

Kartal Belediyespor Vefa'yı yakaladı


KARTAL BELEDİYESPOR: 1 VEFASPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup’ta zirveyi yakından ilgilendiren maçta Kartal Belediyespor, sahasında Vefaspor’u 1-0 yenerek ilk iki iddiasını sürdürdü.

İstanbul Süper Amatör Lig 30 Kasım Sonuçlar&Puan Durumu



İstanbul Süper Amatör Lig'de, 30 Kasım 2011 Çarşamba programı bugün, çeşitli Statlarda oynanan maçlarla tamamlandı. Sonuçlar ve puan durumu haberin devamında...

Enver Anık: Sahteciliğe göz yummayın!

İstanbul 1. Amatör Lig, 4. grup ekiplerinden Karayolları Yeni Öz Kartal Kulübü Başkanı Enver Anık, kendileri ile oynadıkları maçta cezalı oyuncu oynattıklarını tespit ettikleri rakipleri Abide-Hürriyet’in 3 puanının halen silinmediğini ifade ederken, İstanbul Futbol İl Temsilciliğini kendi yazdıklarını tekzip etmek ile itham etti ve sordu: Abide-Hürriyet’i kim, neden kolluyor?

Yoncaspor ve Kaynarcaspor hükmen mağlup


26 Kasım 2011 Cumartesi günü, saat 14.30’da Yeni Sahra Suni Çim sahada oynanan, İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup maçı olan ve 88. dakikada 0-0 devam ederken, önce iki futbolcu arasında başlayan, sonra diğer futbolcuların da karışması sonucu yarım kalan Yoncaspor-Kaynarcaspor müsabakası hakkında dün toplanan ve Hakem raporunu görüşen İstanbul Futbol İl Temsilciliği, her iki takımı da hükmen mağlup ilan etti.


Nilüfer Gökay İOSK Ligden çekildi

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu Spor Kulübü, ligden çekildiğini açıkladı.

Erkan Kablan’dan selam var...

İstanbul Amatör Liglerinin kaliteli futbolcularından olan, Yıldıztabya, Muradiye, Ramispor ve Galata Kulüplerinde forma giyen ve şu anda Ankara’da askerlik görevini yapmakta olan ve aynı zamanda Ankara Jandarmagücü futbol takımında görev yapan Erkan Kablan, Yerel Futbol Sitesi aracılığıyla, selam gönderdi.

Şile Yıldızspor gözünü Süper Amatör'e dikti


PENDİK DOĞANSPOR: 0 ŞİLE YILDIZSPOR: 1
İstanbul 1. Amatör Lig 18. Grup’ta lider Şile Yıldızspor, deplasmanda Pendik Doğanspor’u 1-0 yenerek üst üste dördüncü galibiyetini aldı. Yeşil-Beyazlılar böylece takipçileri Çavuşoğluspor’la aralarındaki 6 puanlık farkı korudu.

Akçiçek: Resmen idam edildik


Leventspor maçı sonrası çıkan saha olayları nedeniyle 5 maç saha kapatma cezası alan HEASK’ta teknik direktör Metin Akçiçek, cezanın çok ağır olduğunu söyleyerek, “Leventspor’un sahada kazanamadığı üç puanı saha dışında kazanma mücadelesi tamamen etik dışı” dedi.

Güngörenspor zirveyi bırakmıyor


BAHÇELİEVLER OLİMPİKSPOR: 0 GÜNGÖRENSPOR: 2
İstanbul 1. Amatör Lig 12. Grup’ta lider Güngörenspor deplasmanda Bahçelievler Olimpikspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. 

Salı, Kasım 29, 2011

Feriköy ve Beykoz 1908 A.Ş'ye ceza yağdı


Bölgesel Amatör Ligi 11.Grup’ta mücadele eden Feriköy ve Beykoz 1908 A.Ş’ye Alibeyköy Statında oynan karşılaşma sonrasında  Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) tarafından ceza yağdı.

Beykoz 1908 A.Ş'de Gökhan Baladin görevi bıraktı

Beykoz 1908 A.Ş.Takımında sezon başında takımın başına getirilen Teknik Direktör Gökhan Baladin görevi bıraktı. Maddi sıkıntılar ile boğuşan sarı-siyahlı yönetim BAL Ligi öncesinde yaklaşık 10-15 civarında olan Teknik Direktör adayları arasında Baladin ile anlaşmıştı.

Uşak Belediyespor’da teknik heyet istifa etti

Bölgesel Amatör Lig BAL 9. Grupta mücadele eden ve sezona yaptığı flaş transferler ile girerek profesyonel lig özlemine son vermek isteyen Uşak Belediyespor'da Teknik Direktör Gürsoy Turan ve ekibi istifa etti.

Hadımköyspor farka koştu


HADIMKÖYSPOR: 7 CELALİYESPOR: 0
İstanbul 1. Amatör Lig 1. Grup’ta Hadımköyspor, küme düşme hattındaki Celaliyespor’u 7-0 yenerek son beş maçında dördüncü galibiyetini aldı.

Ortaköyspor son anda


MAHMUT ŞEVKET PAŞASPOR: 0 ORTAKÖYSPOR: 1
İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup’ta Öz Alibeyköyspor’la amansız bir şampiyonluk mücadelesi içinde olan Ortaköyspor, Mahmut Şevket Paşa deplasmanında adeta öldü öldü dirildi. Kırmızı-Beyazlılar. Ligin ilk yarısında 9-0 rakibini bu kez 90+7’de bulduğu golle 1-0 geçti. 

Taşköprüspor 4 hafta sonra galip


ESENLER KENTYILDIZSPOR: 2 BHP TAŞKÖPRÜSPOR: 3
İstanbul 1. Amatör Lig 3.  Grup’ta sezona iyi başlayan ancak üst üste yenilgilerle zirveden uzaklaşan Barbaros Hayrettin Paşa Taşköprüspor, kümede kalma mücadelesi veren Esenler Kentyıldızspor’u 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup etti.

Bir Portre: Zafer Nezihi Özdenak…

Zafer Nezihi Özdenak, Mentor Gümrük Müşavirliği Şirketinin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı. Erken yaşta atıldığı ticaret hayatında projelerini gerçekleştirmenin peşinde koşan genç ve oldukça başarılı bir Yönetici. Daha ziyade fikir adamı. Nezihi Bey, aynı zamanda Süper Amatör Ligde mücadele eden Rami Spor Kulübünün Yöneticisi ve çok iyi bir Bakırköysporlu. Hatta 2 hafta önce oynanan Ramispor-Bakırköy maçına, “Bakırköyspor mağlup olursa çok üzülürüm” diyerek gelmeyecek kadar da yeşil-siyahlı renklere sevdalı…! Aynı zamanda Galatasay’ın efsane futbolcularından Yasin ve Gökmen Özdenak’ların yeğeni olan Zafer Nezihi Özdenak ile Yerel Futbol Sitesi ziyaretçileri için bir röportaj yaptık.

Bursa Merinosspor yükselişe geçti

BURSA MERİNOSSPOR: 2 GAYBİEFENDİSPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta sezona kötü başlayan ancak ilerleyen haftalarda toparlanan Bursa Merinosspor, ilk yarısını 2-0 önde kapadığı maçın uzatma dakikalarında yediği penaltı golüne rağmen Gaybiefendispor karşısında sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildi.

Kurtuluşspor sonradan açıldı

KURTULUŞSPOR :3 ORHANELİSPOR :1
Bursa Süper Amatör B Grubunda son haftaların flaş takımı Kurtuluşspor, sahasında konuk ettiği Orhanelispor’u 3-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Kuştepespor ikinci yarıda sonuca gitti

KUŞTEPESPOR  : 5  SULTANGAZİSPOR  :2 (U17)
İstanbul U17 Ligi, 8. Grup’ta Kuştepespor, Nurtepe Stadı’nda konuk ettiği Sultangazispor’u ikinci yarıdaki etkili oyunu 5-2 mağlup etti. Kırmızı Siyahlılarda Furkan Karakuş attığı 2 gol ile galibiyette önemli rol oynadı.

Yalovaspor’da Ahmet Silahtaroğlu dönemi başladı


Bölgesel Amatör Ligde mücadele veren Yalovaspor, ligin 8. haftasında deplasmanda Kütahyaspor’a 3-1 yenilerek bozguna uğramış, Yeşil Kırmızılı ekibin tecrübeli teknik patron Faruk Yiğit maç sonrasında yönetime istifasını sunmuştu. Bu gelişmelerden sonra Yalovaspor’un yeni Teknik Direktörü, dün Armutlu Belediyespor'dan ayrılan Ahmet Silahtaroğlu oldu.


Futbolcuları bekleyen tehlike

Amerikalı bilim adamları futbolcuların karşı karşıya olduğu tehlikeyi ortaya koyan bir araştırmaya imza attı. New York’taki Albert Einstein Tıp Fakültesi’nde yürütülen bir araştırma, her hafta oynanan maçlarda en az 20 kez ve yılda yaklaşık bin kez kafa vuruşu yapan futbolcuların tehlike altında olduğunu ortaya çıkardı.

Vedat Dönmez: Okmeydanı Fetihspor’a teşekkür ederim

İstanbul Süper Amatör Lig, 1. grupta liderlik mücadelesi yapan Ömerli Köyü Spor Kulübü Başkanı Vedat Dönmez, 27 Kasım 2011 Pazar günü Hadımköy Stadında karşılaştıkları ve 5-3 kazandıkları müsabaka sonrasında hem Okmeydanı Fetihspor’lu futbolcuları tebrik etti hem de maç öncesi ve maç sonrasındaki güzel davranışları nedeniyle Okmeydanı Kulübünün idarecilerine ve teknik kadrosına teşekkür etti.

Kritik maç Rumeli Hisarı'nın



EROĞLUSPOR :1 RUMELİ HİSARISPOR :2
İstanbul 1. Amatör Lig 9.Grup 11.hafta karşılaşmasında Eroğluspor ve Rumeli Hisarı, Zeyitinburnu Hasan Doğan Statında karşı karşıya geldiler. Alt sıraları yakından ilgilendiren bu maçta konuk ekip sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Tekirdağspor'dan seriye devam

TEKİRDAĞSPOR :4 TEKİRDAĞ ANADOLU LİSESİ :0
Tekirdağspor sezoun üçüncü haftasında Namık Kemal Stadı'nda ağırladığı Anadolu Lisesi’ni 4-0'ya geçti. puanını dokuza çıkardı.

Pazariçi Köprülüspor'dan ilk galibiyet


PAZARİÇİ KÖPRÜLÜSPOR: 3 SÖĞÜTLÜÇEŞMESPOR: 1
İstanbul 1. Amatör Lig 8.  Grup’ta Pazariçi Köprülüspor, sahasında grubun güçlü ekiplerinden Söğütlüçeşmespor’u 3-1 mağlup etti ve son sıradan kurtuldu. 

Sultangazispor istediğini aldı


DÜZCESPOR: 0 SULTANGAZİSPOR: 0
Bölgesel Amatör Lig 13. Grup’ta lider Düzcespor ve takipçisi Sultangazispor’u karşı karşıya getiren mücadele 0-0 sona erdi. Ev sahibi ekip böylece 1 puan farkla liderliğini korudu.

Avcılar 1 puanı son anda kurtardı


AVCILAR BELEDİYESPOR: 1 FERİKÖYSPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta son sırada yer alan Avcılar Belediyespor, bir üstündeki Feriköyspor’u konuk etti. Ev sahibi Avcılar uzatma anlarında attığı golle 1 puanı k urtardı.

Göksu: TFF Şişli Yaylaspor'a da plaket versin(!)


Şişli Yaylaspor-Sakarya İMÇ maçı sonrası konuk ekibin tedbirli bir futbolcu oynatması üzerine Yaylaspor TFF İl Temsilciliği’ne itirazda bulunmuştu. Sakarya İMÇ Teknik Direktörü Hasan Göksu konuyla ilgili bir açıklama yaparken Futbol Federasyonu'nu gerekli bilgilendirmeyi yapmadığı, Şişli Yaylaspor'uysa fair-play dışı davranışları nedeniyle eleştirdi.

Zonguldakspor camiasında yüzler gülüyor

Bölgesel Amatör Lig 13. Grup’ta mücadele eden Zonguldakspor’da Beylikdüzü karşısında deplasmanda alınan 4-1’lik galibiyetin keyfi yaşanıyor. Rakibi karşısında aldığı farklı galibiyet sonrasında üç puan alan ve moral bulan kırmızı-lacivertli ekip lider Düzcespor ile arasındaki puan farkını 3’e indirdi. Teknik Patron Uğur Terzi, futbolcularını almış olduğu farklı galibiyetten dolayı kutlayarak, “Müthiş oynadılar. Aldıkları galibiyetten dolayı hepsine teşekkür ediyorum. İlk yarıda kalan üç maçımızı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Zonguldak, Beylikdüzü karşısında farka koştu

BEYLİKDÜZÜSPOR: 1 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: 4
Deplasmanlı Bölgesel Lig 13. Grupta mücadele eden Zonguldakspor, İstanbul’da oynadığı karşılaşmada Beylikdüzüspor’u 4-1 gibi farklı skorla yenerek haftayı 3 puanla kapattı.


Adem Mandıralı: Bu sonucu bekliyordum

Bölgesel Amatör Lig 12. grupta kendi sahasında Sultanbeyli Belediyespor’u 6-1 gibi farklı bir sonuçla mağlup eden Beşyüzevler Teknik Direktörü Adem Mandıralı karşılaşma sonu kısa bir değerlendirme yaptı. Mandıralı “bu sonucu bekliyordum” dedi.

Güneştepe zorlandı ama 3 puanı aldı


GÜNEŞTEPESPOR :3 GÖKTÜRKSPOR :2

İstanbul 1.Amatör Ligi 6.Grup 11.hafta karşılaşmasında Güneştepe iki kez yenik duruma düşmesine rağmen 3-2 galip gelmesini bildi.

Pazartesi, Kasım 28, 2011

Altunay, Gençlerbirliği Kulübü'nü ziyaret etti

Sultangazi Belediye Başkanı Sayın Cahit Altunay, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Ceylan ve Sultangazi Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yıldız Gençlerbirliği Spor Kulübü’nü kulüp lokalinde ziyaret etti.

Lider bir puana sevindi

İSTANBUL KASTAMONUSPOR: 2 YÜCESPOR: 2

İstanbul 1.Amatör Lig 8.grupta şampiyonluk mücadelesi iki ekip İstanbul Kastamonuspor,Yücespor Namık Sevik Stadında karşı karşıya geldi.Bakırköy ekibi Yücespor'un müsabaka uzatma dakıkalarında penaltı vuruşunda yararlanamayınca maç 2-2 eşitlikle sonuçlanırken,grupta 24 puanla İstanbul Kastamonu liderliğini devam ettirdi.

Şirinevler'e zirve yolunda darbe


ŞEHZADEBAŞISPOR:1 ŞİRİNEVLERSPOR:1

İstanbul 1.Amatör Ligi 13.Grup 10.hafta karşılaşması Güngören Stadı'nda, Şehzadebaşıspor ile grubun güçlü takımlarından olan Şirinevlerspor ile 1-1 berabere kaldılar.

Küçükpazar zirve aşkına

FATİH YAYLASPOR: 0 KÜÇÜKPAZAR: 2

İstanbul 1.Amatör Lig 5.grupta yer alan iki Fatih temsilcisi Fatih Yaylaspor ile Küçükpazarspor takımları Namık Sevik Stadı'nda karşılaştı. Mücadeleyi Küçükpazarspor 2-0 kazanarak zirve yarışını sürdürdü. Fatih Yaylaspor'da Erdem, Mehmet ve Murat cezalı olduklarından dolayı takımdaki yerlerini alamadılar.

İstanbulspor başladı, Edirnespor bitirdi

İSTANBULSPOR : 1 EDİRNESPOR GENÇLİK : 2
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta Ayazağa Atatürk Stadı'nda İstanbulspor, Edirnespor Gençlik'i konuk etti. Heyecan dolu mücadelede 2-1 skorla gülen taraf konuk takım Edirnespor Gençlik oldu.

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.