Çarşamba, Ağustos 31, 2011

Hazırlık maçları programı


Yeni sezon öncesi İstanbul Amatör Lig takımlarımızın hazırlık maçları programını bildirmeye devam ediyoruz. 

Y. Esnaf hazır, Terazidere’ye ise zaman lazım


Y. ESNAFSPOR: 1 TERAZİDERESPOR: 0
2011-2012 futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Yeşilova Esnafspor, hafta sonu Süper Amatör Lig takımlarından Teraziderespor karşısında güzel oyunu ile sahadan 1-0 ayrılmasını bildi.



Söğütlüçeşmespor’da Erol Yıldız yeniden Başkan


İstanbul 1.Amatör Ligin yeni takımlarından olan Söğütlüçeşmespor’da, Olağanüstü Kongre’de Erol Yıldız yeniden Başkanlığa seçildi.


Olcay Seçilir Başkan gibi…


İstanbul 1. Amatör Ligin yeni takımlarından olan Gültepe Özgençlikspor, 2011-2012 futbol sezon için çalışmalarını Yeşilova Esnaf spor sahasında sürdürüyor. Bayram arifesinde günü yaptığı antrenman sonrası Başkan Adayı Olcay Seçilir futbolculara para dağıttı.

Salı, Ağustos 30, 2011

Serkan Bankoğlu: Çaycuma camiası takımına güvensin


Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde  Cumartesi günü Ereğli Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynayan sarı-lacivertli ekip, sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Hazırlıkları hakkında bilgiler veren  Antrenör Serkan Bankoğlu; “Yaklaşık 1 aydır yaptığımız çalışmalar ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyoruz. 

Kozlu, Zeytinburnu ile berabere kaldı


KOZLUSPOR: 0 ZEYTİNBURNU : 0
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Zonguldakspor temsilcisi Kozluspor, geçtiğimiz sezon Spor Toto 3. Lig’den düşen ve yıllar sonra Amatör Ligde mücadele edecek olan İstanbul temsilcisi Zeytinburnuspor ile hazırlık maçında karşı, karşıya geldi.


Zonguldakspor’un Kartepe kampı sona erdi


Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Zonguldakspor’un Kartepe’de yaptığı kamp çalışmaları tamamlandı. Kartepe kampı sırasında üçüncü hazırlık maçını Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Büyükçekmecespor  ile oynayan kırmızı-lacivertli ekip, Murat Yılmaz’ın iki ve Yüksel Güleç’in bir golü ile 3-1 kazandı.  Oynadığı ilk hazırlık karşılaşmasında Konya Torku Şekerspor’a yenilen, Tepecik ile berabere kalan Zonguldakspor, son hazırlık maçında Büyükçekmece ile karşı, karşıya geldi. 

Karasu Aziziyespor sezonu açtı

 
Sakarya Süper Amatör Lig ekiplerinden Karasu Aziziyespor önceki gün sezon açılışını yaptı.  

B.Paşa Teknikspor’lular iftarda buluştular


Ramazanın sonuna geldiğimiz günlerde bereket ayını uğurlamak için Bayrampaşa Teknikspor Kulübü tüm sevenleri için bir iftar yemeği tertipledi. Tuna Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğinde Bayrampaşa'nın önde gelen siyasileri ve spor insanları bir araya geldi.

Bayramınız kutlu olsun!


Bayramlar, toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biridir. İnsan olmanın önemini hatırlatan bayramlar, dargınlıkları ve kırgınlıkları geride bırakarak, kucaklaşmak ve kaynaşmak yönünde bizlere güzel fırsatlar sunmaktadır. 


Erol Ayçiçek, Gazi Mahallesi’nde


İstanbul Süper Amatör Lig’de 2011-2012 sezonunda 4. grupta mücadele edecek olan Gazi Mahallesi Spor Kulübü, bugün flaş bir transfere imza attı.

Gazi Mahallesi, Kuştepe’yi geçemedi

GAZİ MAHALLESİ: 1 KUŞTEPESPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig’de 2011-2012 sezonunda 4. grupta mücadele edecek iki takım Gazi Mahallesi ile Kuştepe yeni sezon öncesi kozlarını ilk olarak hazırlık maçında karşı, karşıya gelerek paylaştılar.

Pazartesi, Ağustos 29, 2011

Beşyüzevler ve Hasköy dostça…

HASKÖYSPOR: 0 BEŞYÜZEVLERSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 3. grup temsilcisi Hasköyspor ile Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Beşyüzevler, hazırlık maçında karşı karşıya geldiler.


Kazım Karabekir ‘Paşa’ evinde kazandı


KAZIM KARABEKİR MEVLANA: 2 PAŞABAHÇESPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekibi 5. grup ekiplerinden Gaziosmanpaşa temsilcisi Kazım Karabekir Mevlanaspor kendi sahasında Beykoz temsilcisi, 6. grup ekiplerinden Paşabahçe'yi hazırlık maçında ağırladı.

Muratpaşaspor, kazanmaya devam ediyor

MURATPAŞASPOR: 1 MERKEZEFENDİSPOR: 0
İstanbul 1. Amatör Lig 5. grup ekiplerinden Bayrampaşa temsilcisi Muratpaşaspor ile yine 1. Amatör Lig 4. grup ekiplerinden Zeytinburnu temsilcisi Merkezefendi hazırlık maçında karşı, karşıya geldiler.

Gümüşhanespor iyi başlamadı


Spor Toto 3.Lig, 1.grupta mücadele eden Gümüşhanespor, ligin ilk mücadelesinde kendi sahasında konuk ettiği Elazığ Belediyespor’la 1-1 berabere kaldı.

Esenyurt Gümüşhanespor, iftarda buluştu

İstanbul Amatör Liglerimizin yeni kulübü Esenyurt Gümüşhanespor Yönetim Kurulu Üyeleri 28 Ağustos Pazar günü iftar programında bir araya geldiler. İstanbul’un Esenyurt ilçesindeki Esenkent Hasbahçe’de gerçekleşen iftar programına bütün Yönetim Kurulu Üyeleri katılım gösterdi.

Olimpiyatspor finale doğru


OLİMPİYATSPOR: 9 MAHMUT ŞEVKET PAŞA: 1
Bahattin Savacı futbol Turnuvasında 28 Ağustos 2011 Pazar günü oynanan maçta, Olimpiyatspor, rakibi Mahmut Şevket Paşa’yı 9-1 mağlup ederek finale göz kırptı.

T. Tayfunspor, Feriköy’ün ikinci takımını mağlup etti

 
FERİKÖYSPOR (B): 0 TOPHANE TAYFUNSPOR: 3
Bahattin Savacı futbol Turnuvasında 28 Ağustos 2011 Pazar günü oynanan maçta, turnuvadan çekilen Taksimspor’un yerine,  Feriköyspor’un ikinci takımı, Tophane Tayfunspor ile karşılaştı. İlk devresi 2-0 biten maçı Tophane Tayfunspor 3-0 kazandı.

Başarısını Kuştepespor'da sürdürecek


Hamidiyespor'da başlayan antrenörlük kariyerinde Kırmızı Beyazlı ekibe ilk şampiyonluğunu yaşatan isimlerden biri olan genç çalıştırıcı Oğuz Tekin, bundan sonra bu başarısını Kuştepespor için sürdürecek. Tekin, Kırmızı Siyahlıların altyapsında görev yapacak.

F. Karagümrük, İstiklal’i mağlup etti


O. İSTİKLALSPOR: 0 KARAGÜMRÜKSPOR: 4
Deplasmanlı Amatör Lig temsilcilerinden F. Karagümrük, Süper Amatör Lig, 1. grup temsilcisi Osmaniye İstiklalspor ile Bakırköy Belediye Stadında oynadığı hazırlık maçını 4-0 kazandı. Karagümrük’e farklı galibiyeti getiren golleri, Oğuzhan (2), Sinan ve Emre attılar.

Nihat Ulaşoğlu Yahya Kemal'de


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kağıthane temsilcisi Yahya Kemal İdman Yurdu, Teknik Direktörlük konusundaki belirsizliğe nokta koydu ve yeni sezon öncesi A takımın başına Nihat Ulaşoğlu'nu getirdi.

İlk prova Esenler Öz Yavuzselim'in

ESENLER ÖZ YAVUZSELİM: 3 İST.KASTAMONUSPOR: 1

İstanbul 1.Amatör Küme 8. grupta mücadele edecek iki ekip Esenler Öz Yavuzselimspor ile İst. Kastamonu takımları lig öncesi provasında Esenler Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazandı.

Selimiye lige daha hazır


SELİMİYESPOR: 1 İMES: 0
İstanbul Süper Amatör Küme takımlarından Selimiyespor, kendi sahasında İMES takımı ile oynadığı hazırlık maçını 1-0 kazandı.

Hadımköyspor yepyeni bir çehreyle geliyor



2000’li yıllarda İstanbul amatör futboluna damgasını vuran, yaptığı pahalı kadrolarla adından söz ettiren, müzesinde İstanbul şampiyonluğu kupası bulunduran ancak ünlü iş adamı Seyfettin Selim’in başkanlığı bırakmasından sonra ekonomik sıkıntı yaşayan ve geçen sezon 1. Amatör Lig’e düşen Hadımköyspor, yepyeni bir çehreyle yeni sezona hazırlanıyor.

Saraçhanespor sezonu açtı

Edirne 1.Amatör Ligi takımlarından Saraçhanespor 27  Ağustos Pazar günü sezon açılışını yaptı.

Ereğlili kızlar Türkiye şampiyonu


Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası finalinde Konak Belediyespor'u 4-2 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Köşe: Mehmet Tan'la İstanbul SAL gruplarına bakış




Kura çekimi yapılırken kuraya katılanların ortak fikri; düşmek istemedikleri grubun 6. Grup, en kolay grubun ise 3. Grup olduğu idi.  

İstanbul Demirspor tecrübesi ile kazandı

 
İSTANBUL DEMİRSPOR:3 GÜLTEPE ÖZGENÇLİK: 2
Küçükçekmece ilçesinin güzide kulüplerinden olan İstanbul Demirspor ile Gültepe Özgençlikspor hafta sonu yaptığı hazırlık maçında karşı, karşıya geldiler. Müsabakada iki defa yenik duruma düşen İstanbul Demirspor, ikinci yarıda sergilediği oyunla sahadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.

Pazar, Ağustos 28, 2011

Alibey, Çorlu'da Bozguna Uğradı

İstanbul 1.amatör 1.grup takımlarından Silivri temsilcisi Alibeyspor, Çorlu'yu bu sezon BAL'da temsil edecek Çorlu Gençlerbirliği ile oynadığı hazırlık maçını 9-2 kaybetti.

Barış, Boğaz'ın karşı tarafına geçti



Geçen sezon Gümüşsuyuspor’un Süper Amatör Lig’e çıkan kadrosunda yer alan genç orta saha oyuncusu Barış Hamza, İstanbul Boğazı’nın karşı kıyısına transfer oldu. Barış bu sezon İstinyespor’un formasını giyecek. Kırmızı-Yeşilliler’le idmanlara çıkan Barış, yeni takımına elinden gelen katkıyı sağlayacağını söyledi.

Ümraniyespor'dan kötü başlangıç



ÜMRANİYESPOR: 0 KASTAMONUSPOR: 1
11 yıl sonra 3. Lig’e dönen Ümraniyespor, yıllar sonra oynadığı ilk profesyonel maçtan mağlup ayrıldı. Kırmızı-Beyazlılar sahalarında Kastamonuspor’a 1-0 yenilerek lige kötü bir başlangıç yaptı.
Her iki takımın taraftarları maça büyük ilgi gösterdi.

Küçükpazarspor geç açıldı



ZEYTİNBURNU HÜRRİYETSPOR: 1 KÜÇÜKPAZARSPOR: 2
Yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Lig’i hedefleyen Küçükpazarspor hazırlık maçında, bu sezon 1. Amatör Lig’e yükselen Zeytinburnu Hürriyetspor’u 2-1 mağlup etti.

Nişantaşıspor daha kurumsal, daha iddialı



1914 yılından bu yana Türk futboluna hizmet veren, bir dönem 2. Lig’e kadar yükselen Nişantaşıspor, bu sezon İstanbul 1. Amatör Lig’de mücadele etmeye hazırlanıyor. Kırmızı-mavili Şişli temsilcisi bu sezon iddialı bir kadro kurarken amaç Nişantaşıspor’u adım adım, planlı bir şekilde eski parlak günlerine döndürmek.

Kuştepe'den Beştelsiz'e beşlik tarife



BEŞTELSİZSPOR: 1 KUŞTEPESPOR: 5
İstanbul Süper Amatör Lig’in yeni ekiplerinden Kuştepespor, hazırlık maçında 1. Amatör Lig takımlarından Beştelsizspor’u 5-1 mağlup etti.

Edirne Gençlik Kulübü'nden rakiplere gözdağı


EDİRNE GK: 9 UZUNKÖPRÜSPOR: 0
Bölgesel Amatör Lig’de sezona flaş transferlerle giriş yapan Edirne Gençlik Kulübü, ilk defa görücüye çıktığı maçta sahasında Edirne Süper Amatör Lig takımlarından Uzunköprüspor'u 9-0 gibi net bir skorla mağlup etti.

Tuzlaspor'un 'Yıldız'ı parlıyor


HEREKE YILDIZSPOR: 2 TUZLASPOR: 4
İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Tuzlaspor, geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’den Kocaeli Süper Amatör Lig’e düşen Hereke Yıldızspor’un konuğuydu. İstanbul ekibi sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Hereke Stadı’ndaki maça iyi başlayan Tuzlaspor henüz 5. dakikada Savaş’la 1-0 öne geçti. İlk 45 dakika rüzgarı arkasına alan Hereke Yıldızspor zaman zaman etkili ataklar geliştirirken 20. dakikada penaltıdan skora denge geldi. Bu andan sonra oyuna ağırlığını koyan Tuzlaspor 30. dakikada İdris’le tekrar üstünlüğü sağlarken devrenin bitimine 2 dakika kala yine İdris skoru 3-1 yaptı.

İkinci yarı daha istekli görünen Tuzlaspor’du. Hereke Yıldızspor ise rakibin oyununu bozmaya çalışan bir futbol sergiledi. Mavi-Beyazlılar 70’te Mehmet Şanalmış’la skoru 4-1’e getirirken ev sahibi takım uzatma dakikalarında skoru belirledi: 2-4.

Tuzlaspor’un bu maçta, son günlerdeki çıkışını sürdüğü gözlendi. İstanbul ekibi oynamış olduğu futbolla Herekeli sporseverlere futbol resitali sundu ve ‘lige hazırız’ mesajı verdi.

Yerel Futbol Sitesi

Adapazarıspor'da Kartepe etabı tamam


Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de fırtına estirmeye hazırlanan Adapazarıspor’da Kartepe kampı bugün (28 Ağustos) sona eriyor. Önceki gün yoğun sis altında oynanan Büyükçekmecespor maçını 3-1 kaybeden Mavi-Beyazlı ekip, dün akşam Tepecikspor'la karşılaştı. Bu iki özel maçın ardından bugün son idmanını gerçekleştirecek olan Adapazarıspor, pazartesi sabahı Adapazarı'na dönecek. Bu arada denenmek üzere kamp kadrosuna dahil edilen 3 gurbetçi oyuncu, Teknik Direktör Hikmet Sevim tarafından yeterli bulunmadıkları için gönderildiler.
Adapazarıspor üç gün önce de özel maçta İstanbul Vefaspor'u 4-2 mağlup etmişti.

Garajlar, Derince ile Bölgesel Amatör Lig’deki Sakarya temsilcilerinden Garajlar Taçspor, bugün  Derince Belediyespor ile özel maç yapacak. Erenler Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma, saat 17.00’de başlayacak. Antrenör Erkan Sezgin; “Eksiklerimizi görme fırsatı bulacağız” dedi.

HABER: SİNAN KOLCU

İstanbulspor tecrübesini konuşturdu



İSTANBULSPOR: 5 TOPKAPISPOR: 0
Ayazağa Atatürk Stadı’nda Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstanbulspor ve geçen sezon Süper Amatör’den küme düşerek 1. Amatör’de mücadele edecek olan Topkapıspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi İstanbulspor farklı bir şekilde kazandı. Sarı-Siyahlılar rakip filelere ilk yarı 3, ikinci yarıda ise 2 gol bırakarak sahadan 5 -0’lık sonuçla ayrıldı.

İlk yarıda Ali Mumcu şov 
Mücadelenin ilk yarısında oldukça yüksek bir tempoda oynandı ve pas trafiği İstanbulspor adına üst safhadaydı. Ali Mumcu oyunda kaldığı 45 dakikalı süre içerisinde oynamış olduğu futbolun yanı sıra atmış olduğu 3 golle tecrübesini konuşturdu. Maçın henüz başında Ali Mumcu sağ çaprazdan serbest vuruşta topu doğrudan kaleye gönderdi kaleci topu çıkaramadı. 

Daha sonra sağ kanattan yapılan ortada kafa vuruşu direkte patladı, Ali Mumcu dönen topa tekrar kafa vurdu ve çok rahat bir gole imzasını attı: 2-0.
3.gol de ilk yarının son dakikalarında bir başka duran toptan ama bu kez penaltı atışından geldi. Topu ve kaleciyi farklı köşelere gönderen usta ayak Ali Mumcu ilk yarıyı 3-0 olarak tescil etti.

İkinci yarıda Yasin Markal sahnede 
İkinci yarıda İstanbulspor farklı bir 11 ile sahada yerini alırken, Topkapıspor birkaç değişikliğe gitti. Yasin Markal’ın orta alanda defasın arkasına saldığı topta Hüseyin’in düzgün vuruşunda top direğe çarparak ağlarla buluştu. Mücadelenin son golünde ise Yasin Markal yine ince bir pas ile Ayhan’ı topla buluşturdu Ayhan topu dışarıda olan arkadaşı Buğra’ya gönderdi o da meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu ilan etti.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Sinan yuvada kaldı


Sezon öncesi Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Beylikdüzüspor’la anlaşan  ancak daha sonra bu transferden vazgeçen savunma oyuncusu Sinan Kayhan, geçen sezon oynadığı İstanbulspor’a döndü.

Kariyeri boyunca Etiler Kartalspor, Karagümrük, Örnektepespor, Kuştepespor, Hürriyetgücü ve İstanbulspor’da forma giyen 22 yaşındaki futbolcu, Hürriyetgücü ile İstanbul şampiyonluğu yaşamıştı.

Yerel Futbol Sitesi

Sait yeniden Kuştepespor'da


Geçen sezon İstanbul Süper Amatör Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e yükselen İstanbulspor’un kilit oyuncularından Sait Özaydın, bu sezon Süper Amatör Lig’e çıkan ve 2007-2008 sezonunda da formasını giydiği Kuştepespor’la anlaştı. Sezon öncesi önemli transferlere imza atan Şişli ekibi, stoper Sait Özaydın transferiyle de iddiasını gösterdi.

23 yaşındaki Sait futbola Merterspor’da başladıktan sonra Karagümrükspor, Örnektepespor, Nişantaşıspor, Kuştepespor ve Hürriuyetgücü’nde oynadıktan sonra geçen sezonu İstanbulspor’da geçirmişti.

Yerel Futbol Sitesi

Vefaspor Kartepe kampını tamamladı


İstanbul Süper Amatör Lig’de sezona iddialı hazırlanan Vefaspor, hazırlıklarının Kartepe etabını tamamlayarak İstanbul’a döndü.
Kamuran Gazi, Benhur Babaoğlu ve Hüseyin Tosun hocaların nezaretinde Kocaeli Kartepe’de 8 günlük bir kamp yapan Yeşil-Beyazlılar lig başlayana kadar hazırlıklarını İstanbul’da sürdürecek.

Teknik Direktör Kamuran Gazi, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, “Yoğun bir çalışma dönemimiz oldu. Takımımız daha yeni ancak çok kaliteli oyunculara sahibiz. Lige iyi bir başlangıç yapıp tüm Vefa camiasının arzuladığı şampiyonluğu elde etmek istiyoruz. Grubumuzdaki diğer takımlara da centilmenlik çerçevesinde başarılar diliyoruz” dedi.

Yerel Futbol Sitesi

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.