Pazartesi, Aralık 26, 2011

Zonguldakspor’da ikinci yarı mesaisi bugün başlıyor

Bölgesel Amatör Ligi 13.Grup’ta mücadele eden  Zonguldakspor’da 1 haftalık devre arası tatilinin ardından çalışmalar bugün tekrar başlıyor. İlk yarının son 4 haftasında müthiş bir çıkış yakalayan Uğur Terzi’nin talebeleri, toplandığı 23 puanla ilk devreyi lider Düzcespor’un ardından averajla ikinci sırada tamamlamıştı.

Geçen hafta oynanan ve 3-0 galibiyetle sonuçlanan Tunaspor maçı sonrası izin verilen futbolcular, bugün kendi tesislerinde  toplanarak çalışmalara başlayacaklar. Devre arasında yaptığı takviyelerle güçlenen kırmızı-lacivertli ekip, ilk  yarıdaki başarısını  arttırarak şampiyonluğa ulaşmak istiyor.

Uğur Terzi: "Hedefimiz Şampiyonluk’"
İkinci yarıda bambaşka bir takım izlettireceklerini belirten Zonguldakspor’un tecrübeli Teknik Adamı Uğur Terzi; “22 Ocak’ta başlayacak olan ikinci yarı  için çalışmalara bugün başlayacağız. Amacımız ilk yarıdaki başarımızı daha fazla artırarak sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmaktır. Ligin ikinci yarısının daha zorlu geçeceğini biliyoruz. Çünkü tüm rakiplerimiz takviye yapıyor. Biz de bu doğrultuda kadromuzu güçlendirdik. Bazı oyuncular ile halen görüşmelerimiz devam ediyor. Hedefimiz ligin ikinci yarısında daha başarılı müsabakalar çıkartıp sezon sonunda şampiyon olarak Play-Off’a çıkmaktır.” dedi.

Haber-Fotoğraf: Ercan Aygün
http://www.demirmedya.net/

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...