Perşembe, Aralık 01, 2011

Zara Ekinli, ‘ben de varım’ dedi

İDEALTEPESPOR  : 1  ZARA EKİNLİ  : 2

per Amatör Lig 4. grupta zirve mücadelesi veren iki ekibin mücadelesinde Zara Ekinli, deplasmanda karşılaştığı lider rakibi İdealtepespor'u 2-1 mağlup ederek 3 puanı aldı.
Maltepe Başıbüyük Stadında oynanan maçta lider İdealtepespor'a konuk olan Sultangazi temsilcisi Zara Ekinli, rakibine karşı aldığı 2-1 galibiyetle rakibine ligdeki ilk mağlubiyetini tattırdı.


Sezonun en iyi performansını sergileyen kırmızı-yeşilliler, 25. dakikada ev sahibi ekip karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen, oyundan kopmayarak Erkan'ın yaklaşık 25 metreden attığı golle eşitliği yakaladı. Müsabakada ilk 45 dakika 1-1 berabere bitti.

İkinci 45 dakikada ilk yarıdaki güzel oyununu devam ettiren Zara Ekinli, 60. dakikada Meşgul'un attığı golle 2-1 öne geçti. Maçta kalan dakikalarda İdealtepespor'un baskılı oyununa karşı başka gol olmadı ve Zara Ekinli lider İdealtepespor deplasmanından altın değerinde 3 puan alarak evine döndü.

Berkant Kahraman: Daha iyisini yapabiliriz
Maçtan sonra Yerel Futbol Sitesine bir değerlendirme yapan Zara Ekinli’nin genç ve başarılı Teknik Direktörü Berkant Kahraman, İdealtepespor karşısında oyundan dolayı mutlu olduklarını ifade ederken, “'İyi bir takıma karşı oynadık. Futbolcularımızın üstün performansı bu galibiyette önemli rol oynadı. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Kalan maçlarda çok daha iyi bir Zara Ekinli izlettireceğiz. Bu galibiyet ile play-off yarışında var olduğumuzu bir kez daha hissettirdik” ifadesini kullandı.


HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

1 yorum:

sinan dedi ki...

bir takım düşünün süper amatörde lider ve 3 aydır para alamıyorlar yiğenimin oynadığı ve şuan lider olan ve yılların köklü klüplerinin arasında büyük bir başarı göstermiş olan idaeltepe spor klübü futbolcularını yürekten kutluyorum... ama bir okadar çocukların alın terlerini vermeyen yöneticeleride burdan kınıyorum.... sözlerinden durmalarını ve çocukların alın terlerini vermelerini en içten dileklerimle onlardan bekliyoruz...söz vermek adam gibi adamlara mahsustur!!!!!

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...