Perşembe, Aralık 29, 2011

Sanayi'ye 3 puan 'Altıntepsi'de geldi



ŞİŞLİ SANAYİSPOR: 1 ALTINTEPSİSPOR: 0
İstanbul 1. Amatör  Lig 10. Grup'un kader karşılaşmasında lider Şişli Sanayispor, takipçisi Altıntepsispor'u konuk etti. Seyrantepe Stadı'ndaki maçı 1-0 kazanan Sanayispor, şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım attı. Altıntepsi bir penaltı atışından faydalanamadı.

Karşılaşmanın ilk 25 dakikalık bölümünde iki takım kontrollü oyun tarzı sergiledi ve adeta birbirlerinin hatalarını aradı. Karşılaşmada ilk kaleyi bulan şut 26. dakikada Altıntepsispor futbolcusu Emre’den gelirken, 30. dakikada Ömer’in şutu kalecide kaldı.
Altıntepsi defansı topu çizgiden kafayla çıkardı
39. dakikada ceza sahası içine yapılan ortada adeta karambol yaşandı. Şişli Sanayisporlu İsmail, Yahya ve Nurettin’in topu filelere atma çabaları etten duvar ören Altıntepsispor defansı izin vermedi. Filelere gitmekte olan bir topu çizgiyi geçmeden savunma kafayla uzaklaştırmasını bildi.
 43. dakikada Altıntepsispor adına İlker’in şutunu kaleci Murat güçlükle çeldi.  İlk yarıda eşitlik bozulmayınca devre başladığı gibi 0-0 tamamlandı.


İkinci yarı rakibi karşısında etkili bir futbol sergileyen ev sahibi Mavi-Beyazlılar, oyunu Altıntepsispor yarı sahasına yığdı. Rakip ceza sahası çevresinde gol arayışına giren Şişli Sanayispor, Altıntepsispor'a ise ileri çıkma şansı tanımadı. 

Gol Nurettin'den geldi
Mücadeledenin 61. dakikasında Altıntepsispor defansının bir anlık hatasında topla buluşan Nurettin takımını öne geçiren golü kaydetti:1-0
Mücadelede geriye düşen Bayrampaşa temsilcisi  oyuna sonradan dahil olan Emrah’ın yakaladığı pozisyonları cömertçe harcamasıyla eşitliği sağlayamadı.  

70. dakikada Penaltıyı kaçırdı, 73. dakikada oyundan atıldı
Karşılaşmanın 69. Dakikasında Altıntepsispor kendi atak yönüne göre sağ taraftan Fatih’in ceza sahası içine ortasında Şişli Sanayisporlu Abdulsamet topa elle müdahalesi sonucunda penaltı kazandı. 70. Dakikada penaltı atışı için topun başına geçen Semih, kaleci Murat’a nişanlayınca beraberlik şansını kaybetti. 73 Dakikada rakibine çok sert giren Semih, direk kırmızı kartla oyun dışında kaldı.


Karşılaşmanın bundan sonraki bölümleri orta alan mücadelesi şeklinde tamamlandı Kağıthane temsilcisi önemli bir 3 puanla sahadan ayrılmasını bildi.


Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle hakemin etrafına doluşan Altıntepsilsporlu futbolcuların olduğu bölgede bir kırmızı kart daha çıktı.  
Karşılaşmaya yoğun ilgi vardı
Seyrantepe Stadı'ndaki karşılaşmaya ilgi büyüktü. Tribünlerde Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir, Kağıthaneli olduğunu bildiğimiz Beşiktaş’ın ve Milli Takımın eski futbolcusu Gökhan Keskin, birçok kulüp başkanı yöneticisi teknik direktörüde maçı takip etti.  


Aykutalp: İstediğimiz üç puanı iyi oynayarak aldık
Karşılaşma sonrasında görüşlerini aldığımız Şişli Sanayispor Teknik Direktörü Recep Aykutalp, "Karşılaşmanın zorluk derecesinin farkında olarak oyun planımızı kurduk, yakaladığımız fırsatları iyi kullanarak sahadan galip ayrılmasını bildik. Son iki hafta aynı disiplinle mücadelemize devam edeceğiz" dedi. Aykutalp, Genel Menajerleri Davut Gecü'ye özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.



Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...