Perşembe, Aralık 29, 2011

Yeşilköyspor 'Bey'liğinin tadını çıkardı


MAHMUTBEYSPOR: 0 YEŞİLKÖYSPOR: 5
İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup’ta şampiyonluğunu geçen hafta garantileyen Yeşilköyspor, Mahmutbeyspor’u ikinci yarıdaki etkili oyunuyla 5-0 mağlup etti.
Karşılaşmaya ev sahibi takım son derece etkili başladı ve oyunu rakip yarı sahaya yıktı. Yeşilköyspor uzun süre kendi sahasında çıkmakta zorlanırken savunmada dikkatli olarak Mahmutbeyspor’a fazla gol şansı vermedi. Kötü bir ilk yarı geçiren Yeşilköyspor 41’de uzak mesafeden bir şutun direkten dönmesinin ardından korner kazandı. Kullanılan kornerde, savunmadan gelen Kerem kafayla topu ağlara yolladı ve Yeşil-Sarılılar devreyi 1-0 önde tamamladı.

Uzun süren baskının ardından yediği golle morali bozulmuş görünen Mahmutbeyspor ikinci yarıda özellikle kanatlarda açıklar vermeye başladı ve her Yeşilköy atağı büyük tehlike yarattı. Yeşilköyspor özellikle sağ kanadı çok iyi kullanırken, 55’te bu kanatta Taha’nın ortası kaleciyi geçip kaleye yöneldi, Hüseyin çizgi üzerinde ayak koydu: 0-2

Fark giderek açıldı
65’te yine sağdan gelen ortayı Semih çok rahat pozisyonda kafayla tamamladı ve skoru 0-3 yaptı.
74’te Yeşilköyspor bu kez soldan etkili geldi. Yapılan ortaya, henüz 1 dakika önce oyuna giren Cavit ayak koydu ve skoru 0-4 yaptı.
Mahmutbeyspor ikinci yarıda zaman zaman net fırsatlar bulsa da Yeşilköyspor kalecisi Erman çok güzel kurtarışlara imza attı.
Karşılaşmanın son dakikasında Semih uzak mesafeden vuruşla topu ağlara yolladı ve skoru belirledi: 0-5.
Ev sahibi takım bu yenilgiye karşın, Çelikspor’un kaybetmesiye matematiksel olarak ligde kalmayı garantiledi.

STAT: Mahmutbey
HAKEMLER: Bayram Başkan, Ulaş Koçer, Bülent Eraykutlu
SAHA KOMİSERİ: Zafer Çatalkaya
MAHMUTBEYSPOR: Volkan, Erhan, Deniz, Fuat, Mehmet, Kenan (Oğuzhan 62), Okan (Ertürk 58), Adem, Mustafa (Hakan 68), Barış, Mümin
TEKNİK DİREKTÖR: Süleyman Paşalı
YEŞİLKÖYSPOR: Erman, Yunus Emre Bakırcılar (Yusuf 66), Kerem, Şahin, Durukan, Hüseyin, Sezer, Semih, Taha, İsmail (Cavit 73), Talat (Yunus Emre Ersan 55)
TEKNİK DİREKTÖR: Atilla Özalp
GOLLER: Kerem (42), Hüseyin (55), Semih (65 ve 90), Cavit (74)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...