Pazartesi, Aralık 26, 2011

Vedat Dönmez, “Ben bu kadar kaliteli Hakem görmedim”

İstanbul Süper Amatör Lig, 1. grup ekiplerinden Ömerli Köyü Spor Kulübü Başkanı Vedat Dönmez, dün oynadıkları ve 2-0 mağlup oldukları Halide Edip Adıvar maçı sonrasında sitemize bir açıklama yaptı. Başkan Dönmez, müsabakayı yöneten Hakem Emre Malok’a performansından dolayı teşekkür ederken, şimdiye kadar izlediği en iyi Hakemlerden birisinin Emre Malok olduğunu söyledi. Başkan Dönmez ayrıca, Halide Edip Adıvar takımının İstanbul Süper Amatör Liginin en iyi takımı olduğunu iddia etti.


Centilmenliği artık tescillenen Başkan Dönmez, deplasmanda mağlup oldukları Halide Edip Adıvar maçından sonra müsabakanın Hakemi Emre Malok’a teşekkür etti.

“HEASK, bu Ligin en iyisi”
Dönmez, Halide Edip Adıvar müsabakasını, sezon öncesi Konya Torku Şekerspor’da görev yapan şu anda ise Halide Edip Adıvar Kulübünde görev yapan Ali İlker Çelik ile birlikte izlediklerini, Halide Edip Adıvar takımının hiç şüphesiz İstanbul Süper Amatör Liginin en iyi takımı olduğunu, böylesine kaliteli bir takıma karşı oyunda hiçbir zaman mücadele açısından geriye düşmediklerini, defans oyuncuları Erdem’in sakatlanmasından sonra 6 dakika 10 kişi mücadele ettiklerini ve rakiplerinin bu fırsatı değerlendirerek, Erdem’in boşalttığı bölgeden golü bulduğunu söyledi.

“Bu sezon penaltıdan gol yemedik”
Başkan Dönmez, Halide Edip Adıvar maçında Hakem Emre Malok’un aleyhlerine verdiği penaltının kesinlikle doğru bir karar olduğunun altını çizerken, “oyuncumuz maalesef bir anlık hata yaptı ve pozisyon penaltı ile sonuçlandı. Hakemin maçta hiçbir hatası olmadığı gibi, 90 dakika boyunca verdiği tüm kararları takdir ettik, biz Hakemlerden hep memnunuz, hafta içi Osmaniye İstiklal maçımızı yöneten Alparslan Cebe de müthiş bir maç yönetmişti, buradan Alparslan Hocamıza da teşekkür ederim” dedi. Dönmez ayrıca, “Kalecimiz Erkut, bu sezon iki maçta olduğu gibi (Osmaniye İstiklal ilk maç ve Yahya Kemal İY) bu maçta bir penaltıyı da kurtardı ancak bizden daha iyi olduğu görülen bir rakibe karşı mücadele ettik ve bulduğumuz pozisyonları değerlendiremeyince sahadan mağlup ayrıldık” dedi.

“Mütevazi bir kadromuz var”
Başkan Dönmez mütevazi kadroları ile ligin son maçına kadar Play-Off iddialarını sürdüreceklerini belirterek, iç sahada oynayacakları Bostancı maçını kazanmak istediklerini ancak kendileri için kazanmak ve kaybetmenin sadece bir araç olduğunu, esas önceliklerinin futbolu, futbol gibi oynayıp, centilmence mücadele edip, yeni dostluklar kazanmak istediklerini söyledi.

"Çok sakat verdik"
Başkan Dönmez son olarak , Halide Edip Adıvar maçında, Erdem'in ve forvet Emre'nin sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldığını, Serkan ve İbrahim'in ise sakat, sakat müsabakaya devam ettiklerini ve 90 dakikayı bu şekilde tamamladıklarını belirtti.



HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.