Perşembe, Aralık 29, 2011

Süper Amatör'e Şile Yıldız geliyor

 YELDEĞİRMENİSPOR  : 0  ŞİLE YILDIZSPOR  : 0

İstanbul 1. Amatör Lig 18. Grup'ta Şile Yıldızspor, Yeldeğirmeni deplasmanından ihtiyacı olan bir puanı çıkartarak şampiyonluğunu garantiledi : 0-0.
Yeldeğirmeni atak başladı
Karşılaşma Yenisahra Stadı’nda, güzel bir havada oynandı. Şile ekibinin heyecanı saha içinde belli oluyordu. Bu yüzden, zaman zaman top ile daha fazla oynar gözükseler de kale önünde etkinlik sağlayamadılar. Karşılaşmaya iyi hazırlandığı her halinden belli olan Yeldeğimeni, Şile defansının arkasına attığı uzun toplarla sonuç aradı. Özellikle Burak ve Serkan ile çok önemli pozisyonlar bulan Yeldeğirmeni gol kaydını başaramadı.
Koca "Arena"da sedye bulunamadı
Karşılaşmanın 30.dakikasında ikili mücadelede kontrolsüz yer düşen Yeldeğirmeni oyuncusu Hüseyin’in kolu kırıldı. Yenisahra “Arena”da sedye veya sağlık ekibi bulunmadığı için  yürüyerek oyunun dışına çıkan Hüseyin, saha kenarındaki bankta ambulansın gelmesini bekledi. 45.dakikada, bu kez Şile Yıldızspor savunma oyuncusu Kadir’in lifi attı. Kadir de iki arkadaşının eşliğinde, ağır ağır sekerek bütün sahayı geçmek durumunda kaldı. Bu kadar önemli karşılaşmaların oynandığı sahaları sağlık açısından minimum kabul edilebilir duruma getirmek Federasyon ve İASKF’nin en önemli önceliklerinden olmalı.
Şile Yıldız amacına ulaştı
İkinci yarıda Şile Yıldızspor oyunu dengeledi. 61.dakikada Ragıp tola ceza sahasına girerken Yavuz’un müdahalesi ile yerde kaldı. Ragıp’ın kullandığı penaltı atışında Yeldeğirmeni kalecisi Erhan başarılı idi. 70.dakikada ise Yeşil Beyaz’lıların forveti İsmail ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Şile ekibi son 20 dakikada oyunu iyice soğutarak gayesine ulaştı ve şampiyonluğunu ilan etti.
Şampiyon Şile Yıldız
Karşılaşma sonrasında, son iki haftaya ikinci Yeldeğirmeni’nin yedi puan önünde giren Şile Yıldız oyuncuları ve teknik heyeti coşku ile şampiyonluğu kutladılar. Yeldeğirmeni ise 17.haftada karşılaşacağı Taçspor karşısında alacağı bir puan ile ikinciliğini ilan edecek.

STAT: Yenisahra
HAKEMLER: İbrahim Tokmak, Dinçer Sezgin, Ertan Büyük

YELDEĞİRMENİSPOR: Erhan, Ayhan, Kürşad, Volkan, Yavuz, Hüseyin (Kaan 30’), Burak, Zafer, Serkan (Aşkın 84’), Salahattin (Erkan 90’), Erdem.
TEKNİK SORUMLU: Necmi Erenoğlu

ŞİLE YILDIZSPOR : Umut, Mustafa Bal, Ahmet, Kadir (Mustafa Yıldırım 46’), Ekrem, Ömer, Mücahit, Veysel (Furkan 87’), İsmail, Gökhan, Ragıp.
TEKNİK SORUMLU: Tanju Altınay
KIRMIZI KART: İsmail 70’ (Şile Yıldız)

Not : Teknik bir sorun nedeni le Yeldeğirmeni'nin takım fotoğrafı alınamamıştır.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.
Bu maç ile ilgili diğer fotoğrafları "Erdem'in Amatör Futbol Fotoğrafları" Facebook Sayfası'nda bir süre sonra görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...