Salı, Aralık 27, 2011

Seçilir güven tazeledi

Küçükçekmece ilçesi Kulüplerinden Gültepe Özgençlikspor’un hafta sonu gerçekleştirilen kongresinde, üyelerinin güven oyunu alan Olcay Seçilir yeniden Başkanlığa seçildi.


Kulüp Lokalinde gerçekleşen kongrede Gültepe Özgençlikspor’un kurucu ve Onursal Başkanı Kemal Aliş Divan Başkanı seçilirken Aliş yaptığı konuşmada, “kulübümüz kurulduğu yıldan bu zamana kadar birlik beraberlik içinde çok büyük işler başardı, daha yeni bir kulüp olmamıza rağmen kısa zamanda büyük başarılara elde edildi, işte bugünde burada eski Başkanlarımız ve yöneticilerimiz birlikte el ele vermişler, en güzel tarafa da budur, bizim farkımız bu birlikteliğimiz” dedi.

Gündemde olan gelir, giderler tahmini bütçenin okunması ve ibrasısın ardında seçime gidildi. Tek adayın olduğu kongrede Olcay Seçilir yeniden Gültepe Özgençlik Spor kulübünün başkanı seçildi.

Seçilir: “Büyük oynamayı severim”
Yeniden başkanlığa seçilen Olcay Seçilir yaptığı konuşmada  “Öncelikle yeniden ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızı bu göreve layık olarak gördüğünüz için teşekkür ederim. Hepinizin bildiği gibi üç ay önce Olağanüstü Kongrede göreve geldik. Bu bayrağı daha iyi yerlere taşımak için aldığımızı söylemiştik, ben hedefleri olan ve büyük oynamayı severim, önümde büyük hedefler koydum bugün de Gültepe Özgençlikspor kulübünü 1.Amatör Ligden, Süper Amatör Lige çıkartmak üzereyiz, Allah izin verirse önümüzdeki yılda Bölgesel Amatör Lig çıkmak için liglerin bitmesi ile birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz, sizlerden ricam; bu birlik beraberliği bozmayalım, eskisinden çok daha maddi manevi destek verelim katılımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ederim dedi.


Aygün, “Her zaman yanınızdayım”
Gültepe Özgençlikspor’un Olcay Seçilirden önceki Başkanı olan ve Trakya Rumeli ve Balkanlar Gönül Birliği Genel Başkanı Gökhan Aygün’de yaptığı konuşmada, “Gültepe Özgençlikspor yeni kurulmasına rağmen çok büyük bir camiaya sahip bir kulüptür, kulüp olarak öncelikle altyapıdan başladık, iki üç yıl çok iyi bir altyapı oluşturduk, temelimiz sağlamlaştırdıktan sonra bu temelin üstüne bina yapmaya karar verdik ve geçen sezon ilk kez A Takım olarak liglere girdik ve 1. Amatör Lige çıktık. Ardından benden aldığı bayrağı layıkıyla taşıyan Olcay Başkan ve yönetici arkadaşlar, 1. Amatör Ligde daha ilk yılında başarı göstererek Süper Amatör Lige çıkarma başarısını göstermişlerdir. Gerek saha içinde gerekse saha dışında semtimize yakışacak ve layıkıyla temsile eden futbolcularımızı teknik heyeti ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Ben Gökhan Aygün olarak her zaman yanındayım dedi.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.