Perşembe, Aralık 29, 2011

Pendikgücü şampiyon !

 HİLALSPOR  : 1  PENDİKGÜCÜ  : 5

İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup'ta Pendikgücü Hilalspor’u farklı geçerek şampiyonluğunu ilan etti : 1-5.
Karşılaşma Yenishara Stadı’nda, güzel bir havada başladı, ancak sonlarına doğru hava kararmaya başlayınca soğukta bitti. Pendikgücü Süper Lig hırsı ile karşılaşmaya çok hızlı girdi. 8. Dakikada sağdan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde seken top ile uzak direk dibinde buluşan Fırat mavi beyazlıları öne geçirdi. 23.dakikada ise Ekrem soldan girdi, ortaya çevirdiği topa dokunan Mehmet farkı ikiye çıkarttı. 28.dakikada ise Hilal savunmasından seken topu önünde bulan Fırat kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti.

İkinci yarıya da hızlı giren Pendik ekibi 46.dakikada Ekrem’in kaleciden dönen topu tamamlaması ile dört farka ulaştı. 53.dakikada, ender Hilal ataklarından birinde Emre Çokgezen yardımcı hakeme elle oynama olduğuna dair itirazda bulundu. Gerek tavır gerekse dil olarak aşırı bir ton kullanmayan Emre, ikinci sarı karttan oyun dışı kalınca sakin giden maç birden gerildi. Hilal itirazları sonunda yönetici Emin Çayırpare de oyun sahası dışına çıkartıldı. İki taraf oyuncularının iyi niyeti sayesinde gerginlik daha büyümeden önlendi ve karşılaşma devam etti. Pendikgücü 62.dakikada Mehmet ile bir gol daha kazandı. Herkesin “bitse de gitsek” diye izlediği karşılaşmanın kalanında Hilal 73.dakikada Cafer ile ofsayt kokan bir gol kazandı. Karşılaşma Pendikgücü’nün 5-1 galibiyeti ile bitti.
Bu sonuçla, son iki haftaya ikinci Kaynarca’nın on puan önünde giren Pendikgücü, şampiyonluğunu ilan etti. 2010’un son aylarında kurulan Mavi Beyaz’lılar 2011 yılı içinde önce 2. Amatör, sonra 1.Amatör şampiyonluğu kazanarak aynı yılda “duble şampiyonluk” başarısı gösterdiler.

STAT: Yenisahra
HAKEMLER: Ertan Büyük, İbrahim Tokmak, Dinçer Sezgin

GÖZTEPE HİLALSPOR: Mert, Erdal, Mustafa, Emre Kütüklü (Cafer 61’), Seçkin, Serkan, Faruk, Atakan, Emre Çokgezen, Burak, Sefa.
TEKNİK SORUMLU:
Mehmet Emin Çayırpare
PENDİKGÜCÜ : Fatih, Fırat, Nazmi (Berat 72’), Abdullah, Gökhan, Emre, Mehmet, Aslan (Emirhan 63’), Mesut, Anıl, Ekrem (Samet 55’).
TEKNİK SORUMLU: Mustafa Ateş
GOLLER :  Cafer 73’ // Fırat 8’ ve 28’, Mehmet 23’ ve 62’, Ekrem 46’
KIRMIZI KART: Emre Çokgezen 53’ (Hilalspor)

 

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.
Bu maç ile ilgili diğer fotoğrafları "Erdem'in Amatör Futbol Fotoğrafları" Facebook Sayfası'nda bir süre sonra görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.