Perşembe, Aralık 29, 2011

Ortaköy, hafif 'güneş' yanığı ile atlattı!


GÜNEŞLİSPOR: 2 ORTAKÖYSPOR: 3
İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup’ta averajla ikinci sırada yer alan Ortaköyspor, Güneşlispor’u 3-2 yenerken bu sezon kalesinde ilk kez gol gördü. Güneşlispor 10 kişi kaldığı ve 3-0 geriye düştüğü maçta büyük bir mücadele örneği sergiledi.
Mücadelenin ilk bölümlerinde gücünü rakibine hissettiren Ortaköyspor, 17. dakikada Samed’le 1-0 öne geçti. 30. dakikada kendisine yapılan harekete faul verilmemesine sinirlenen Güneşlisporlu Recep, hakem Kerem Altınçiçek’le girdiği diyalog sonrası direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Takım arkadaşları Recep’i güçlükle sakinleştirerek soyunma odasına götürdü. Ortaköyspor 37. dakikada gole giden oyuncusunun kaleci Hakan tarafından düşürülmesiyle penaltı kazandı. Pozisyonda bariz gol şansı olmasına rağmen hakem Altınçiçek yalnızca penaltı vermekle yetinirken topun başına geçen Sercan durumu 2-0 yaptı. İlk yarı 2-0 biterken Güneşlispor bu devre faza varlık gösteremedi.

Güneşli U15'lerle kafa tuttu
İkinci yarı iki takım da rölantide bir oyun sergilemeye başlarken Ortaköyspor 66. dakikada savunmanın bir anlık hatasını iyi değerlendiren Sercan’la durumu 3-0 yaptı.
Üç farklı skordan sonra Ortaköyspor çok rahat bir futbol sergilerken Güneşlispor da ikinci yarıda, yedek kulübesinde bulunan U15 takımı futbolcularını oyunu sürdü.

1418 dakika sonra gol yedi
68’de Güneşlispor ceza sahasının hemen dışında kaleyi hafif sağ çapazrdan gören bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Çağlar, çok şık bir vuruşla topu tam 90’dan ağlara gönderdi ve Ortaköyspor kalecisi Burak’ın 1418 dakikalık gol orucunu sona erdirdi.
Bu golle canlanan Güneşlispor hızlı hücumlarla etkili olmaya başladı.80. dakikada ceza sahası içinde oluşan karambolde Rakip’in şutunu savunma çizgi içinde çevirdi ancak yardımcı hakem Ulaş Koçak santraya doğru koşunca Kerem Altınçiçek de golü verdi: 2-3

Ortaköy yola devam
Son bölümde Güneşlispor beraberlik golünü bulamazken mücadele 3-2 Ortaköyspor’un üstünlüğüyle sona erdi. Ortaköyspor hafta sonu Fişekspor’la karşılaşacak ve son hafta da muhtemelen sezon finalinde Öz Alibeyköyspor’la Süper Amatör Lig’e çıkacak takımı belirleyecek önemli bir 90 dakikaya çıkacak.
Dört haftadır galibiyete hasret kalan Güneşlispor haftasonu Taşköprüspor deplasmanında sezonu kapatacak zira Sarı-Kırmızılılar fikstüre göre son haftayı THY karşısında hükmen 3-0’lık galibiyetle tamamlayacak.

STAT: Mahmutbey
HAKEMLER: Kerem Altınçiçek, Ulaş Koçer, Bülent Eraykutlu
GÜNEŞLİSPOR: Hakan, Veysi, Ömer (Fatih 58), Ferhat (Muhammed 69), Tahir (Soner 46), Cünet, A.Rakip, İsak, Recep, Çağlar, Yusuf
TEKNİK DİREKTÖR: Şerafettin Mutlu
ORTAKÖYSPOR: Burak, Murat, Ali (Ozan 76), Ufuk, Serkan, Selim, Sercan, Mesut (Şevket 90), Aydın, Samed, Mücahit (Doğuhan 46)
TEKNİK DİREKTÖR: Ali Çoban
GOLLER: Çağlar (68), A.  Rakip (80) / Samed (17), Sercan (39 pen ve 66)
KIRMIZI KART: Recep (30) (Güneşlispor)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

1 yorum:

burak canbaz dedi ki...

gol yemek beni üzdü ama önemli olan galip gelmekti

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...