Pazartesi, Aralık 26, 2011

Mahmut Şevket Paşa işi erken bitirdi


MAHMUT ŞEVKET PAŞASPOR: 4 GÜNEŞLİSPOR: 2
İstanbul 1.Amatör Küme 3. Grup karşılaşmasında düşme potasında yer alan Mahmut Şevket Paşaspor, lige hiç bir iddiası kalmayan Güneşlispor'u Ayazağa Atatürk Stadı'nda konuk etti. Ev sahibi ekip ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan galip ayrıldı.
Ev sahibi olmanın avantajını iyi kullanan Mahmut Şevket Paşa ilk yarıda art arda bulduğu gollerle devreyi 4-1 önde kapadı. Konuk ekip Güneşli maça iyi başlamasına rağmen Hakan'ın yediği hatalı gollerle bir anda 4-1 geriye düştü. 18.dakikada Cem' in golüne Güneşli 19.dakikada Muttalip ile karşılık verdi. 30.dakikaya kadar Güneşli biraz daha üstün olan taraftı. 30.dakikadan sonra dengeler bir anda değişti. 32.dakikada Cem' in çok şık golü ile M.Şevket Paşa tekrar öne geçti. 36.dakikada Deniz' in mükemmel pasında kaleci Hakan ile karşı karşıya kalan Tunç farkı 2' ye çıkaran golü kaydetti. 3.golün asistini yapan Deniz dakikalar 42' yi gösterirken yaklaşık 30 metreden frikik kullandı. Top iyi bir noktaya gitti fakat 'Hakan topu kontrol etti' dediğimiz anda topu elinden kaçırdı ve aradaki fark 3' e çıktı. İlk yarı da bu skorla bitti.


İkinci yarıda iki ekip de "maç bitse de gitsek" havasındaydı. Güneşli farkı kapatmaya Mahmut Şevket Paşa aradaki farkı korumaya çalıştı. Nitekim ev sahibi ekip bunda başarılı oldu diyebiliriz. İkinci yarının tek tehlikeli atağında Recep ile golü bulan Güneşli farkı 2' ye indirdi. Bu dakikadan sonra Güneşli biraz olsun etkili olmaya çalışsa da mücadelede başka gol olmadı ve M.Şevket Paşa bu önemli mücadeleden 3 puanla ayrılarak sıralamada bir basamak yükseldi ve küme düşme hattının hemen üzerinde yer aldı.

                          
Maç sonu gerginlik
Karşılaşma sonrası her iki takım oyuncuları arasında başlayan sözlü tartışma büyüdü. Araya giren sağ duyulu oyuncular ve yöneticiler olayların büyümesini engellemeye çalıştı. Yaklaşık 5 dakika süren bu tartışmalara Mahmut Şevket Paşa kaptanı Cem "dur" dedi. Kendi takım arkadaşlarını sakinleştiren ve soyunma odasına götüren Cem olayların sona ermesini sağladı.

                        

                       

Bu sonuçla 3.grupta M.Şevket Paşa 13 puana ulaştı ve Esenler Kent Yıldız' ın Fişekspor' a mağlup olması ve 12 puanda kalmasıyla rakibinin üzerine çıktı.

                   

Stat: Ayazağa Atatürk
Hakemler :Ali Uzman,Koray Gündoğdu,Gökhan DavulMahmut Şevket Paşa: Mehmet,Erdi,Hasan,Erhan,Hüseyin Gül,Deniz,Onur(Haydar),Serdar,Tunç(Caner),Cem,Hüseyin Taşa(Muhammet)
Güneşlispor:Hakan,Cüneyt,Soner(Burak),Adil(Ferhat),Çağlar,İsak,Recep,
Özay(Fatih),Yusuf,Fevzi,Muttalip
Sarı Kartlar: Hüseyin,Serdar,Caner - Soner, Burak
Goller: dk.18 ve dk.32 Cem, dk.36 Tunç,dk.42 Deniz - dk.19 Muttalip






HABER-FOTOĞRAF:TURGAY TOKEL

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...