Pazartesi, Aralık 26, 2011

Kozlu’da Ulaş sesleri


Bölgesel Amatör Lig 13.Grup’ta mücadele eden Kozluspor’da, ligin ikinci yarısı çalışmaları bir haftalık izinin ardından bugün başlıyor.

Teknik Patron Volkan Yayın’ın ayrılmasından sonra takımın başına getirilen tecrübeli Antrenör Bülent Öztürk nezaretinde çıktığı iki maçı kazanarak liderin üç puan gerisinde 20 puanla ilk yarını 3. sırada tamamlayan Kozluspor, ikinci yarıda  şampiyonluk için mücadele etmeyi amaçlıyor.

İlk yarıda kadrosunda yer alan Ferhan Samancı ve Fatih Deniz’in  Zonguldakspor’a transfer olmasının ardından  takviye  arayışlarına giren Kozluspor,  bazı oyuncuları  kadrosuna katmak  için görüşmelerini sürdürüyor. Kozluspor’un listesinde yer alan 1985 doğumlu  Ulaş Yalçın bugün Zonguldak’a gelerek Kozluspor yönetimi ile transfer  görüşmesi yapacak. 1985 doğumlu olan Ulaş Yalçın orta sahanın solunda veya sağında görev yapıyor. Daha önce  Akhisar, Gençlerbirliği, Uşakspor, Mustafakemalpaşa, Lüleburgaz, Siirt, Gümüşhane, Kırıkhanspor gibi kulüplerde  profesyonel olarak forma giyen Ulaş, sezon başında amatöre dönerek BAL 10. grup takımlarından Balıkesir Küçükköy Belediyespor’da oynamış.

Bugün Kozluspor yönetimi ile görüşme masasına  oturacak olan Ulaş Yalçın, anlaştığı takdirde yeşil-beyazlı ekibe transfer olacak. Kozluspor’un  tecrübeli Teknik Adamı Bülent  Öztürk,  Bazı oyuncular ile  çalışmalarının devam ettiğini, bunlardan biri olan Ulaş Yalçın’ın bugün Kozlu’ya gelerek bir görüşme yapacağını belirtti.

Öztürk:  ’’Lige güçlü bir şelilde girmek istiyoruz’’
Kadrolarında yer alan bazı futbolcuların çeşitli takımlar tarafından transfer edilmek istendiğini belirten Öztürk; “Oyuncularımıza talip olan kulüpler öncelikle Yönetim Kurulumuzla görüşmelidir. Yönetim Kulumuzun onay vermesi durumunda oyuncularımız istediği yere gidebilir. Ancak dediğim gibi oyuncularımızın kafasını karıştırmadan önce yönetimimizle görüşsünler. Kadromuz bizi hedefe taşıyabilecek  kapasitededir. Ferhan ve  Fatih’in takımdan  gitmesine rağmen  gücümüzden bir şey kaybetmedik. Bu oyuncularımız bizi hedefe taşır. Yeter ki destek olunsun. Lig uzun bir maraton, Sakatlık oluyor. Ceza alan oluyor. Biz tüm bu ihtimallere karşı Birkaç oyuncuyu kadromuza takviye etmeyi amaçlıyoruz. Ligin ikinci yarısı için çalışmalara bugün saat 15.00’te başlayacağız. İyi bir çalışma süreci geçirip lige güçlü bir şekilde girmek istiyoruz.” dedi.



Haber-Fotoğraf: Ercan Aygün
http://www.demirmedya.net/

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...