Pazartesi, Aralık 26, 2011

Kemalpaşaspor devreyi lider kapattı

POYRACIKSPOR: 2 KEMALPAŞASPOR: 2
İzmir Süper Amatör lig A grubunda oynanan 11. Hafta müsabakaları sonucunda Kemalpaşaspor ilk devreyi 25 puanla lider olarak tamamladı.
İlk devrenin son haftasında ligin güçlü ekiplerinden Poyracıkspor ile deplasmanda karşılaşan Kemalpaşaspor sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılarak ligdeki ilk beraberliğini de almış oldu. 25 Aralık Pazar günü oynanan mücadelenin ilk yarısını 1-0 önde kapatan Kemalpaşaspor ikinci yarıda yediği 2 golle son dakikalara 2-1 geride girdi.  Maçın bitimine az bir süre kala Kaptan Özer’le beraberliği sağlayan Kemalpaşaspor 1 puana razı oldu.
 
Ligin ilk yarısında evinde oynadığı karşılaşmalarda puan kaybetmeyen Kemalpaşaspor, deplasmanda Şirinyer ve Foça Bld. takımlarına mağlup olurken Poyracık deplasmanından ise 1 puanla döndü. 11 maçta 8 galibiyet,2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Kemalpaşa, rakip fileleri 22 kez havalandırırken kalesinde 7 gol gördü.
 
Fikstür Avantajı Kemalpaşaspor’da
 En yakın rakibi Foça Bld. Spor’un 3 puan önünde lider olan Kemalpaşaspor, ligin ikinci yarsında oynayacağı maçlarda fikstür avantajını elinde bulunduruyor. Kemalpaşaspor’a rakip olarak gösterilen takımlardan Yeşilova, Şirinyer, Foça Bld., Poyracık ikinci devrede Kemalpaşa’ya konuk olacak. Evinde oynadığı maçlarda kalesinde kolay kolay gol dahi görmeyen  Kemalpaşasporun bu avantajı iyi değerlendirmesi durumunda, gruptan lider olarak çıkması muhtemel.

Kaynak:www.kemalpasa.tv

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.