Perşembe, Aralık 29, 2011

Hoş gelişler ola Mustafakemalpaşa!


RUMELİ İY: 1 MUSTAFAKEMALPAŞASPOR: 2
İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup’ta, ikinci yarıda müthiş bir çıkış yakalayan Mustafakemalpaşaspor, Rumeli İdman Yurdu’nu deplasmanda 2-1 yenerek üst üste dördüncü galibiyetini alırken yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.
Rumeli İdman Yurdu ise bu yenilgiyle çok büyük bir avantaj kaybetti. Düşme hattındaki Ceylanspor hafta sonunu hükmen galibiyetle geçeceği ve Rumeli İdman Yurdu’nu yakalayacağı için iki takım son hafta final maçına çıkacak.

Mahmutbey Stadı’ndaki maçın ilk bölümlerinde konuk takım daha derli toplu göründü, Rumeli İdman Yurdu’uysa tutuktu. 28. dakikada Kırmızı-Yeşilliler Ozan Kırat’la çok net bir fırsat kaçırdılar. Aynı futbolcu beş dakika sonra ceza sahası içinde topu düzeltip çok güzel bir vuruş yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Ev sahibi ekip 39’da eşitliği sağladı. serbest vuruş sonrası oluşan karambolde topa en son Samet dokundu ve ilk yarının sonucunu belirledi: 1-1
Rumeli İdman Yurdu 59’da gole çok yaklaştı. Doğan’ın şutu, kalecinin de müdahalesiyle direkten döndü. Genelde orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta Mustafakemalpaşaspor 79’da Murat’la öne geçme fırsatını değerlendiremedi. Genç futbolcunun sağ çaprazdan vuruşunda kaleci Erdi başarılıydı.

İlginç bir gol
Beraberliğe doğru gidecekmiş görüntüsü veren maçta Mustafakemalpaşaspor beklemediği bir anda golü buldu. 85’te konuk ekibin sağ taraftan Emrah’la kullandığı köşe vuruşunda kaleci Erdi ve savunma boşa çıktı, Ozan Kırat topa dokundu ve takımını 2-1 öne geçirdi.
88’de Rumeli İdman Yurdu’nun bir topu daha direkten dönerken mücadele 1-2 sona erdi.

STAT: Mahmutbey
HAKEMLER: Fatih Öztürk, Ümit Sayın, Emirhan Karalar
SAHA KOMİSERİ: Hüseyin Beşok
RUMELİ İDMAN YURDU: Erdi, Danyal, Serkan, Enes, Murat, Sinan, Doğan, Samet, Muhammed, Ozan Tuncel, Rıdvan (Ömer 76)
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Çelik
MUSTAFAKEMALPAŞASPOR: Kubilay, Furkan Ayna, Cihan (Günay 82), Okay, Mecit, Gökhan, Murat, Furkan Bektaş (Burak 89), Ozan Kırat, Mehmet, İlhan (Emrah 64)
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Saylaner
GOLLER: Samet (39) / Ozan Kırat (33 ve 85)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.