Pazartesi, Aralık 26, 2011

Haznedar Çetinkaya dokuz doğurdu


HAZNEDAR ÇETİNKAYASPOR
:0 ESENLER ÖZ YAVUZSELİMSPOR :9
İstanbul 1.Amatör Lig 8.Grup 15.Hafta karşılaşmasında düşmeme mücadelesi veren Haznedar Çetinkayaspor, Güngören Sahas'ında Esenler Öz Yavuz Selim’e 9-0 mağlup oldu. Bu galibiyet ile konuk ekip aynı puandaki lider İstanbul Kastamonuspor'la mücadelesini sürdürdü.Ev sahibi takım için tehlike çanları çalmaya devam ediyor.
Esenler Öz Yavuzselim’de Emrah 3.dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. 9.Dakikada Gökmen ile fark 2’ye çıkaraken bu golden 6 dakika sonra Tayfun’un golünde durum 3-0’a geldi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıda 50.ve 64.dakikada Mesut’un attığı gollerle fark 5’e çıktı. 66.ve 67.dakikada bu sefer Tayfun sahneye çıktı ve durum 7-0’a geldi. Esenler Yavuzselim’de Safter 80. ve 83.dakikada attığı goller ile karşılaşma 9-0 olarak noktalandı.



Stat: Güngören
Hakemler:Gökmen Dağ, Adem Koç, S.Devrim Göçer
Saha Komiseri: Fahri Aşıcı
Haznedar Çetinkaya: Olcay * Hüseyin* Yahya * Oğuzhan * Ali * Şahin * (Telat * ) Gökhan * Volkan * (Ahmet * )Ramazan * Ferhat ** Bilal *(Burak * )
Esenler Yavuz Selim:Yusuf **** Y.Selim **** Cihan **** Hasan **** Gökmen ***** Hasan Akdemir **(Hakan * )Muhammet **(Orhan * ) Özer *** Tayfun ***** Mesut ***** Emrah *****(Safter ***** )
Goller:Emrah (3.dk),Gökmen (9.dk), Tayfun (14.dk),Mesut (50.dk,64.dk), Tayfun(66.dk,67.dk),Safter (80.dk,83.dk)
         
Not:Karşılaşmanın Saha Komiseri olan sayın Fahri Aşıcı’ya yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.



HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.