Perşembe, Aralık 29, 2011

Garajlar Taçspor'da 6 oyuncu ayrıldı

Sakarya’nın Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Garahlar Taçspor’da, Raşit, Yusuf, Yunus Emre, Kerem, Erhan ve Oğuz takımdan ayrıldı. Yönetimde bu futbolcuların gitmesi nedeniyle çatlaklar oluştuğu söylentiler arasında.


Raşit’ten sonra, Yusuf, Yunus Emre ,Kerem ve Erhan takımdan ayrıldı. Oğuz Kaptan ise Çerkezköyspor’a satıldı. Yönetimde bu futbolcuların gitmesi nedeniyle çatlaklar oluştuğu söylentiler arasında.

Oğuz Kaptan gitti
Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Garajlar Taçspor karıştı. Raşit’ten sonra, Yusuf, Yunus Emre, Kerem ve Erhan takımdan ayrılırken, Oğuz Kaptan Çerkezköyspor’a satıldı. Kadrosu gittikçe zayıflayan Garajlar Taçspor’da yönetimde de çatlaklar oluştuğu iddia ediliyor. Takımdan bunca oyuncu ayrılmasına rağmen oyuncu almak yerine Oğuz Kaptan’ın satılması, yönetimdeki içinde büyük rahatsızlığa neden oldu.

Kral Ok deneniyor
Bu futbolcuların yerini doldurmak isteyen Garajlar Taçspor’da futbolcu arayışlarına başlandı. İlimiz Amatör Süper Ligi’nden ve dışarıdan birkaç oyuncu ile görüşen Siyah-Beyazlılar, giden futbolcuların yerini doldurmaya çalışıyor. Kocaalispor’dan Kral Ok’u denemeye alan Siyah-Beyazlılar önceki gün ikinci devre hazırlıklarına başladı.


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.