Pazartesi, Aralık 26, 2011

Eroğluspor'u umutlandıran galibiyet


EROĞLUSPOR: 2 İTÜ: 1
İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup’ta son sırada yer alan Eroğluspor, son haftaların formsuz ekibi İstanbul Teknik Üniversitesi’ni 2-1 yenerek haftalar sonra galip gelirken az da olsa kümede kalma adına umutlandı. Konuk ekip bir penaltıdan yararlanamadı. 


Hasan Doğan Stadı’nda oynanan maçın henüz 4. dakikasında Eroğluspor Tuğrul’la 1-0 öne geçti ve devre bu skorla sona erdi.
İTÜ 58’de penaltı kazandı. Kurtuluş’un penaltısını tecrübeli kaleci Gökhan köşeden çıkardı. 77’de, oyuna sonradan giren genç futbolcu Furkan skoru 2-0 yapan golü attı.

Oyunun son bölümlerinde İTÜ rakibi üzerinde bunaltıcı bir baskı kurdu. 90+1’de Metehan ceza sahası içinde bomboş durumda vurdu ve farkı bire indirdi. Son anlarda İTÜ’nün bir uzak mesafe şutu az farkla auta gidince mücadele 2-1 sona erdi.

İTÜ bu sonuçla üst üste 4. yenilgisini aldı. Eroğluspor ise 7 hafta sonra galip geldi.

STAT: Hasan Doğan
HAKEMLER: Yalçın Taşkınfırat, K. Halit Altıntaş, Murat Aydın
SAHA KOMİSERİ: Cezmi Tufan
EROĞLUSPOR: Gökhan, Sezai, Nurettin (Şakir 83), Çağlar, Ahmet, Ubeyde, Caner, Tuğrul (Hasım 86), Batuhan (Furkan 71), Burak, Ezel
TEKNİK DİREKTÖR: Ali Burak Solar
İTÜ: Musa, Ali Ender, Volkan, Murat, Sezay, Furkan, Ömer (Ahmet 46), Metehan, Kurtuluş, Fatih, Birkan
GOLLER: Tuğrul (4), Furkan (77) / Metehan (90+1)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK
Yardımlarından dolayı saha komiserimiz Cezmi Tufan’a çok teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...