Salı, Aralık 27, 2011

Çelik:Kimse Galibiyetimize Gölge Düşüremez

Tekirdağ süper amatör kümede Tekirdağspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Velimeşe Belediyespor teknik direktörü Ümit Çelik bazı kesimlerin aldıkları galibiyete gölge düşürmek istediklerini buna izin vermeyeceklerini dile getirdi.


Tekirdağspor Rakibimiz Ama Ezeli Dostumuz
Özellikle son yıllarda hedefleri olan bir camia oldukları için Tekirdağspor'la birçok sezon karşı karşıya geldiklerini dile getiren Çelik ,Velimeşe Belediyespor camiasının ezeli dostluğu bozucu hiçbir olay içine girmediğini fakat bu durumu bozmak isteyenler olduğunu ifade etti.
Tekirdağ'da Oturan Oyuncularımıza Yapılanlar Yanlış
Takımlarında Tekirdağ'da oturan oyuncularının bulunduğunu söyleyen Çelik maçtan sonra bu oyuncularımıza ve ailelerine telefonla yapılan tehdit ve küfürlerin iki takım arasını bozmak isteyenlerin bir oyunu olduğunu bunun etik bir davranış olmadığını söyledi.
Futbolcularımla Gurur Duyuyorum
Pazar günkü mücadelede saha içinde hiçbir tatsız olayın yaşanmadığını söyleyen Çelik,fırsatları iyi değerlendirip maçı kazandıkları için mutlu olduklarını, kendilerine verilen görevi eksiksiz yerine getiren tüm oyuncularımla gurur duyuyorum dedi.Bundan sonra işlerinin daha zor olduğunu söyleyen Çelik 3 puanlık avantajı lig sonuna koruma sorumluluğuyla daha dikkatli olmak zorunda olacağız dedi.

Hiç yorum yok:

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.