Cuma, Aralık 30, 2011

Bostancıspor çıkışa geçmek istiyor

İstanbul Süper Amatör Lig, 1. Grup’ta küme düşmeme mücadelesi veren ve haftayı Galataspor galibiyeti ile kapatan Bostancıspor, 16. hafta mücadelesinde konuk olacağı Ömerli Köyü deplasmanından puanla dönerek çıkışını sürdürmek istiyor.



Ligde küme düşme potasının hemen üzerinde averaj ile yer alan Kadıköy temsilcisi, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğuna rağmen moralli ve inanmış bir şekilde Ömerli Köyü karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

İyi bir kadroya sahip olduklarını ancak sezon başında gelen talihsiz sakatlıkların devam etmesi üzerine şansız puanlar kaybettiklerini belirten Bostancıspor Teknik Direktörü Halit Bulut, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, “Zorlu bir grupta yer alıyoruz. Sezon başında yaşadığımız sakatlıkların devam etmesine cezalı oyuncularımız da eklenince beklenmedik puanlar kaybettik. İnşallah, moral bulduğumuz Galataspor galibiyeti ile çıkışa geçmek istiyoruz.” dedi.

Teknik Direktör Hali Bulut ve orta saha oyuncusu Zafer Polat
“Zorlu deplasmandan puanla dönmek istiyoruz”
Genç futbolculara daha fazla şans vererek geleceğe yönelik daha çok koşan, dinamik bir takım yaratmayı hedeflediklerini dile getiren Bulut, amaçlarının iyi ve mücadeleci bir futbol oynamak istediklerini ifade etti ve zorlu Ömerli Köyü deplasmanından puanla ayrılmak istediklerini sözlerine ekledi.


HABER-FOTOĞRAF: KEREM BULUT

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...