Perşembe, Aralık 29, 2011

Bahçeköy haftalar sonra yenildi

KOCAMUSTAFAPAŞASPOR: 4  BAHÇEKÖYSPOR: 1
İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup'ta Bahçeköyspor, bitime 3 hafta kala deplasmanda, Kocamustafapaşa’ya 4-1 yenilerek haftalar sonra kaybederken, takipçilerinden Şafakspor, Ataköy Çobançeşme’ye sahasında 2-1 yenilince şampiyonluk yolundaki avantajını korudu.
Namık Sevik Sahası’nda yapılan maça Bahçeköy çok tutuk başladı. Genç bir ekiple mücadele eden ve maça daha hızlı başlayan Kocamustafapaşa, ilk yarının ortalarında golü buldu. İlk yarı çok kötü bir futbol oynayan Bahçeköy, sadece rakibini seyretti.


İkinci yarıya aynı hızla devam eden Kocamustafapaşa, ilk 10 dakikada iki gol buldu. Daha önceki maçlarda ikinci yarı gerçek futbolunu oynayan Bahçeköy, bu maçta tam tersi bir görüntü çizdi. Gruptaki en kötü futbolunu oynayan Sarıyer temsilcisi, Kocamustafapaşa karşısında üst üste yaptığı hatalar sonucu kalesinde üçüncü golü gördü.


Ligin ilk yarısında Bahçeköy’e 2-1 yenilen Kocamustafapaşa, güzel futbolunu devam ettirdi.  Maçın bitmesine 20 dakika kala Fatih temsilcisi gol sayısını dörde çıkardı. Sahada hiçbir varlık gösteremeyen Bahçeköy, 80.dakikada Özgür’ün ayağından tek golünü buldu.


Günbaylı: Böyle bir sonuç beklemiyorduk
Maç boyunca, çok adil  bir yönetim gösteren hakem üçlüsü de takdir toplarken Bahçeköy Genel Kaptanı İbrahim Günbaylı “Maalesef, çok kötü bir futbol oynadık. Tüm futbolcularımız dahil biz de böyle bir futbol ve sonuç beklemiyorduk. Tek tesellimiz, şampiyonluk yolundaki avantajımız hala devam ediyor olması. Hakem arkadaşlar da çok başarılı performans gösterdiler. Onları da tebrik ederiz” dedi.


Kaynak: www.bahcekoyspor.org

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...