Çarşamba, Aralık 28, 2011

Ayazağaspor liderliği devraldı


HALİL RIFAT PAŞASPOR: 0 AYAZAĞASPOR: 4
İstanbul 1.Amatör Ligi 13.Grupta Ayazağaspor ve Halil Rıfat Paşa, Ayazağa Atatürk Stadında karşı, karşıya geldiler. Ligde 14.hafta geride kalırken 24 puanlı Halil Rıfatpaşspor 3. sırada, Ayazağaspor ise 28 puanda 2.sırada yer alıyordu.  Ayazağaspor bu önemli maçta rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla geçerek, liderlik koltuğunu haftayı maç yapmadan  geçen Şirinevlerspor’dan devraldı.
Bu sonuçla birlikte ligin bitmesine 2 hafta kala Ayazağaspor şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladı.


Mücadelenin Önemli Dakikaları
1.Dakikada karşılaşmaya ev sahibi Halil Rıfatpaşaspor başladı. Halil Rıfatpaşa ev sahibi olmasına karşın maçlarını Ayazağa’da oynadığı için müsabaka Ayazağa Atatürk Stadında oynandı. 3.Dakika ilk tehlikeli atak Ayazağaspor’dan geldi. Fatih sol kanattan müsait pozisyonda bulunan Selçuk’a topu indirdi. Ceza sahası üzerinde müsait pozisyonda Selçuk topu kaleye vurdu top farklı şekilde auta çıktı.
4.Dakikada Sağ kanattan Halil Rıfat Paşaspor bir serbest vuruş kullandı. Kaan’ın ortasına Adem kafayı vurdu top az farkla auta çıktı. 8.Dakikada Emrah ve Emre orta alanda seri paslaşmalar sonrasında, Selçuk topu ceza sahasına doldurdu. Metin göğsüyle topu kontrol edip topu ağlara gönderdi. Yardımcı Hakem,  Hakemini bayrağıyla uyararak golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesini sağladı.


17.Dakika Sol kanattan Mehmet’in pasında Selçuk’un sert şutu direk dibinden Atilla topu tokatladı dönen topta Metin vurdu Atilla bir kez daha gole izin vermedi. Gol ! 30.Dakika  Sol kanattan Emre’nin düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta, Emre topu ceza sahasına ortaladı, Emrah orada çok ufak bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi.0-1 İlk Yarı Sonucu, Halil Rıfat Paşaspor 0 Ayazağaspor:1

İkinci devrede 3 gol vardı
Gol ! 55.Dakikdaa Sol kanattan Ersan’ın ceza sahasına gönderdiği ortaya Fatih arka direkte bekletmeden topun gelişine vurdu kaleci Atilla topa müdahale etti ancak topun filelere gitmesine engel olamadı. 0-2 66.Dakikada Sağ kanattan Aydemir topu Aşkın’dan söktü ve aldı şutunda top direğin hemen üzerinden auta çıktı. Gol ! 73.Dakika Göktuğ’un uzaklardan şutunda direk gole izin vermedi. Dönen topta takipçiliğini konuşturan metin farkı 3’e çıkarttı. 0-3 Gol ! 81.Dakika Metin orta alandan sağ kanatta bulunan Selçuk’la topu buluşturdu. Selçuk ikinci direğin olduğu bölüme sert şut göndererek maçın sonucunu ilan etti.0-4


Karşılaşmada başka gol olmayınca Ayazağaspor liderlik için çıktığı bu karşılaşmadan rakibine ciddi bir gol pozisyonu vermeyerek sahadan 4-0’lık bir skorla ayrılmasını bildi. Bu sonuçla birlikte Ayazağaspor 31 puana ulaşarak lider oldu. Şirinevlerspor ise 28 puanda kaldı. Hafta sonu Sarı Yeşilliler kendi sahasında Kulaksız Okspor’u konuk ederken, Şirinevlerspor ise kendi sahasında Sefaköy’ü konuk edecek.

STAT: Ayazağa Atatürk
HAKEMLER:Kadir Sevim, Alper Hacıkurtiş, Sinan Bilen
AYAZAĞASPOR: Seyitcan, Aydemir, Ersan, Mehmet, Dolunay, Göktuğ, Emrah(80’Faruk), Emre (69’Doğanay), Metin, Selçuk, Fatih (76’Recep)
HALİL RIFAT PAŞA: Atilla, Berkay (46’Abdulkerim), Aşkın, Burak, Oktay, Tolga, Ozan, Kaan, Adem, Yunus Emre, Kerem (64’Hasan)
GOLLER: 30.dk Emrah, 55.dk Fatih, 73.dk Metin, 81.dk Selçuk







HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...