Cuma, Aralık 30, 2011

Alibeyköyspor’da hareketli günler başlıyor


İstanbul Süper Amatör Lig, 2. grup ekiplerinden Alibeyköyspor’da, bu hafta deplasmanda oynanacak olan Çubukluspor maçından sonra transfer hareketliliği yaşanacak. Yerel Futbol Sitesine açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı Kenan Demircioğlu, 2 futbolcu ile yolların ayrıldığını, şuana kadar ki performansları yeterli görülmeyen 4 futbolcu ile daha yolların ayrılacağını ve bu oyuncuların yerine en az 6 yeni futbolcu transfer edeceklerini söyledi.


“Murat ve Hakkı ile yollarımız ayrıldı”
Sitemize açıklamada bulunan Alibeyköyspor Başkan Yardımcısı Kenan Demircioğlu; “Bu sezon kadromuzda yer alan Murat okul için Gerede’ye gitti, sanıyorum orada bir Kulüp ile anlaşacak, biz de kendisine evraklar konusunda yardımcı olacağız. Hakkı ise Babaeski’ye gitti, Murat için göstereceğiz kolaylığı Hakkı’ya da göstereceğiz” dedi.

“4 futbolcu ile daha yollarımız ayrılacak”
Alibeyköyspor’daki görevinin haricinde, 2. Lig ekiplerinden Eyüpspor’da Futbol Şubesi Sorumluluğu görevini de sürdüren Demircioğlu, “Bizim hedefimiz Bölgesel Amatör Ligdir. Liglerin bitimine az bir süre kaldı. Ocak ayındaki transfer dönemi başlamak üzere. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz, ilk olarak da yeterli bulmadığımız 4 oyuncu ile Çubukluspor maçından sonra yollarımı ayıracağız” şeklinde konuştu.

“En az 6 futbolcu alacağız”
Grupta Arnavutköy Belediyespor’un ardından 2. sırada bulunan turuncu-mavililerin Başkan Yardımcısı, Bölgesel Amatör Lig hedefimize ulaşmak için tüm şartları zorlayacağız. Başlayacak olan transfer döneminde en az 6 futbolcu ile anlaşma sağlayacağız. Bu futbolcuların isimlerini belirlemeye başladık, bu süreçte takıma çabuk uyum sağlayacak olanları tercih edeceğiz” dedi.

“Çubukluspor maçı çok zor geçecek”
Tecrübeli Yönetici, ilk maçta iç sahada 2-1 yendikleri Çubukluspor’un çok kaliteli bir takım olduğunu, ancak Alibeyköyspor olarak puan kayıplarına artık tahammülleri kalmadığını belirterek, “zor bir maç olacak ancak biz iyi futbol oynayıp, 3 puan ile döneceğimize olan inancımızı taşıyoruz” dedi.

“Yakup Hocamıza güvenimiz tamdır”
Demircioğlu ayrıca, Teknik Direktör Yakup Kalafat’a olan desteklerinin artarak süreceğini söylerken, “çok kaliteli ve çok çalışkan bir Hocamız var. Biz Yakup Hocamıza her zaman güvendik ve güvenmeye devam ediyoruz. Kendisini her konuda destekliyoruz, Allah izin verirse gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de de Yakup Hocamızla devam edeceğiz. Kendisi de Alibeyköyspor için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını hep aynı heyecan ve istek ile devam ettiriyor. Biz, Yönetim Kurulu, Teknik Heyet, futbolcular ve her şeyden önemlisi büyük taraftarımız ile amacımıza ulaşacağız” dedi.

Kenan Demircioğlu son olarak bu haftaki rakipleri Çubukluspor’a başarılar dilerken, Alibeyköyspor’da geçen hafta CFS Bağcılar maçında takımın tek golünü atan defans oyuncusu Çağlar’ın sakatlığının sürdüğü ve bu oyuncunun Çubukluspor’a karşı forma giyemeyeceği öğrenildi.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ
VE OGÜN KOCA

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...