Çarşamba, Kasım 30, 2011

Yoncaspor ve Kaynarcaspor hükmen mağlup


26 Kasım 2011 Cumartesi günü, saat 14.30’da Yeni Sahra Suni Çim sahada oynanan, İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup maçı olan ve 88. dakikada 0-0 devam ederken, önce iki futbolcu arasında başlayan, sonra diğer futbolcuların da karışması sonucu yarım kalan Yoncaspor-Kaynarcaspor müsabakası hakkında dün toplanan ve Hakem raporunu görüşen İstanbul Futbol İl Temsilciliği, her iki takımı da hükmen mağlup ilan etti.


Bir faul yüzünden maç yarım kaldı
26 Kasım 2011 Cumartesi günü, Yeni Sahra Suni Çim sahada oynanan, 1. Amatör Lig 14. Gruba ait, İstanbul 1. Amatör Lig maçı, 88. dakikada 0-0 devam ederken, rakip sahada atağa çıkan Yoncaspor’lu futbolcuya, rakibi Kaynarcalı futbolcu faul yaptı ve faul yapan Kaynarcalı futbolcu Hakem Oktay Biçer tarafından oyundan ihraç edildi. Faul yapan ve faule maruz kalan iki rakip oyuncunun birbirleri ile kavga etmeleri nedeniyle maç bir süre durdu. Daha sonra iki takım oyuncularının da kavgaya karıştığını gören Hakem Oktay Biçer, Yardımcılarını da alarak soyunma odasına gitti ve maçı tatil ettiğini bildirdi.

Maç sırasında 2, olaylar sonrasında ise 5 ihraç var
Kaynarcaspor’un liderlik takibini sürdürmesi, Yoncaspor’un ise ligde kalma iddiası nedeniyle oldukça gergin geçen maçta, Hakem Oktay Biçer, olaylardan önce normal sürede, Yoncaspor’lu 2 futbolcuyu çift sarı karttan ihraç etmişti. Olaylara sebep olan iki futbolcuyu da ihraç eden Hakemin, raporunda ayrıca Kaynarcaspor’lu 2, Yoncaspor’lu 1 futbolcuyu daha rapor ettiği ve maçı “güvenlik önlemi yetersizliği nedeniyle” tatil ettiği bildirildi.

Yoncaspor itiraz edecek
İstanbul Futbol İl Temsilciliği’nin her iki takımı da hükmen mağlup ilan etmesinin kabul edilemeyeceğini bildiren ve sitemize bir demeç veren Ataşehir Yoncaspor Kulübü Başkanı Tamer Aslantürk, bir dilekçe ile İstanbul Futbol İl Disiplin Kurulu’na başvuracaklarını bildirdi. Tamer Aslantürk’ün açıklamalarını günün ilerleyen saatlerinde sitemizden takip edebilirsiniz.

YEREL FUTBOL SİTESİ
 

1 yorum:

boya1 dedi ki...

kaynarcaspor beter olursunuz,inşallah

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...