Pazar, Kasım 27, 2011

Yıldıztabya'da gol yok



GALATASPOR :0 LEVENTSPOR :0
İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup karşılaşmasında, zirvede bulunan Leventspor, Yıldıztabya Stadı'nda Galata'nın konuğu oldu. Karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi. Her iki ekip de yakaladıkları fırsatlardan yararlanamayınca taraflar 1'er puana razı oldular.
Leventspor'da golcü oyuncu Mithat antrenmanda sakatlandığı, Erdem Kodalak ise geçen hafta ki Bostancı maçındaki sakatlığının devam etmesinden dolayı maçta görev yapamadılar. Galata'da ise tecrübeli oyuncu Gökhan sakatlığı sebebiyle bugünkü maçta takımdaki yerini alamadı. Leventspor bu beraberlikle puanını 24' çıkardı ve lider girdiği haftayı 2. sırada tamamladı. Galata ise puanını 14' çıkardı ve sıralamadaki yerini korudu. 


Mücadele boyunca iki takım oyuncuları da mükemmel bir mücadele örneği gösterdiler. Karşılaşma boyunca her iki takım oyuncuları da mücadelenin gerginleşmesine izin vermediler. Zaman zaman hakemin kararlarına itirazlar yaşansa da oyuncular arasında maç boyunca da maç bitiminde de çok güzel bir diyalog vardı.


Karşılaşmadan dakikalar
8.dakika: Galata atağında Burak topu sağ taraftaki Şahin'e verdi. Şahin'in vuruşunda topu çizgi üzerinden Ahmet Alkaya çıkardı. Pozisyonun devamında Burak topu önünde buldu. Burak'ın vuruşunda meşin yuvarlak direk dibinden auta çıktı.
16.dakika: Orta sahada topla buluşan Oğuzhan, topu sol taraftaki Muhammet'e gönderdi. Muhammet kaleci Yasin ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda Yasin topa sahip oldu.
18. dakika: Galata atağında Gökhan'ın uzun topunda Orhan topla buluştu. Orhan'ın sol taraftan içeri girer girmez yaptığı vuruşta top Noble'nin kontrolünde auta çıktı.
29. dakika: Ahmet Alkaya'nın uzun pasında  topla buluşan Sinan topu Cihan'a aktardı. Cihan'ın çok sert vuruşunda top az farkla auta çıktı.
42.dakika: Yasin'in uzun degajında top Mehmet' in önünde kaldı. Mehmet topu bekletmeden Orhan'a aktardı. Orhan'ın ortasında topa iyi yükselen Mustafa’nın kafa vuruşunda top Noble'de kaldı.
İlk yarı golsüz beraberlikle sona erdi.

İkinci Yarı

55.dakika: Oğuzhan'ın uzun topunda Sinan topla buluştu. Sinan'ın güzel vuruşunda top Yasin' de kaldı.
77.dakika: Galata sağ taraftan Burak Kırıkçı ile korner kullandı. Topu Levent defansında Mustafa uzaklaştırdı.
83.dakika: Leventspor 3 puan için rakibi üzerine yüklenmeye başladı. Berdan'ın uzaklardan vurduğu top az farkla auta çıktı.
90.dakika: Galata'nın atağında defanstan ileri çıkan Gökhan'ın vuruşunda Noble topa sahip oldu.


Karşılaşmanın son anlarında başka gol olmadı ve mücadele başladığı gibi golsüz berabere bitti. Maç sonrasında her iki takım oyuncuları sahaya kol kola terk etti. Maç sonunda görmek istediğimiz bütün güzellikleri bugün Yıldıztabya' da gördük. Ev sahibi oyuncuları deplasman takımıyla kol kola sahayı terk ettiler. Karşılaşmanın hakemlerine de hiç itiraz olmadı.


Stat: Yıldıztabya
Hakemler: Mustafa Bilgili,Yalçın Taşkınfurat,Mehmet Üstündağ
Galataspor: Yasin, Levent, Serkan, Uğur, Gökhan, Mustafa, Şahin, Burak Yüksel (Nazım), Mehmet (Burak Kırıkçı), Orhan Aydın (Orhan Kaşkaş)
Leventspor: Noble,A.Çötoğlu,Yasin,Ahmet Alkaya,Mustafa,Yakup,Özay(Murat),Oğuzhan,
Muhammet,Sinan,Cihan(Berdan)
Sarı Kartlar:Levent, Uğur, Gökhan - Yakup
Gol:Yok






HABER-FOTOĞRAF:TURGAY TOKEL
















Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.