Salı, Kasım 29, 2011

Vedat Dönmez: Okmeydanı Fetihspor’a teşekkür ederim

İstanbul Süper Amatör Lig, 1. grupta liderlik mücadelesi yapan Ömerli Köyü Spor Kulübü Başkanı Vedat Dönmez, 27 Kasım 2011 Pazar günü Hadımköy Stadında karşılaştıkları ve 5-3 kazandıkları müsabaka sonrasında hem Okmeydanı Fetihspor’lu futbolcuları tebrik etti hem de maç öncesi ve maç sonrasındaki güzel davranışları nedeniyle Okmeydanı Kulübünün idarecilerine ve teknik kadrosına teşekkür etti.

İlginç bir maç oldu!
Amatör Liglerimizin en beyefendi simalarından birisi olan Ömerli Köyü Spor Kulübü Başkanı Vedat Dönmez, Okmeydanı Fetihspor ile ilginç bir müsabaka oynadıklarını, ilk 30 dakikada 4-0 öne geçtiklerini ancak Okmeydanı Fetihsporlu futbolcularının sanki maç 0-0’mış gibi mücadeleye devam ettiklerini ve bunun sonucunda maçın kalan dakikalarının inanılmaz keyifli geçtiğini söyledi.

'Kalecimiz ihraç olunca panik yaptık'
Başkan Dönmez, müsabakanın 50. dakikasında kalecileri Hasan Erkut’un şanssız bir pozisyon sonrasında oyundan ihraç olduğunu ve bu dakikadan sonra kaleye U-17 takımı kalecisi Burak’ın geçtiğini ve maçın son 40 dakikasında kabuslar gördüğünü de ilave ederek; “Erkut, takım arkadaşının ters kafa vuruşunu kontrol etmek istedi ancak rakip oyuncu baskı yapınca topu ceza alanı içerisine çekip, eliyle kontrol etmeye yeltendi fakat dışarıda olduğunu unuttu. Bu pozisyonda Hakem, ceza alanı içerisinde bizden 2, rakibimizden de 1 oyuncu olduğunu herhalde göremedi ve kalecimizi; topu yönü korner noktasına doğru olduğu halde “bariz gol şansından dolayı” oyundan ihraç etti. Sonuçta Hakemin verdiği kararlara ne biz ne de futbolcularımız itiraz dahi edemezler. Hepimiz Hakemlere yardımcı olmak durumundayız. Belki Hakem kardeşimiz hatalı, belki de biz kuralı yanlış yorumladık ancak Erkut’un ihracından sonra yüreğimiz ağzına geldi. Bir de Okmeydanı Fetihspor maç boyunca hiç durmuyor, skor ne olursa olsun aynı mücadeleyi devam ettiriyorlar. Maç 75. dakikada 5-3’e geldi. Ben bu tür maçlar yüzünden sağlığımı kaybettim” dedi.

'Okmeydanı Fetihspor’a başarılar dilerim'
Dönmez, maçın son dakikalarında daha kontrollü oynadıklarını ve şanslı gününde olduklarını ifade ederken, “Hem Okmeydanı Fetihspor için, hem bizim için zor bir maçtı. Maçta müthiş mücadeleler yaşanırken, iki takım futbolcularının da kural dışı hareketler yapmaktan kaçınmaları ve maçın centilmence geçmesinden dolayı oldukça memnunuz. Centilmence bir maç oldu. Tempolu bir oyun oynandı. Sahada her şey eşitti. Bunun gibi stresli maçlarda mücadele etmek zordur. Rakibimiz Okmeydanı Fetihspor’ı hem yaptıkları mücadeleden dolayı hem de fair-play ruhuna uygun davranışlarından dolayı tebrik eder, kendilerine kalan maçlarda başarılar dilerim” dedi.

HABER-BURAK KURTULUŞ
 

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ne yaptıklarını herkes biliyor allaha havale edyrm gün.doğuş u17 macında yaptıkları pislikler şerefszlkten ötedir..hakem gelip hocaya polis çağırın diyor böyle saçmalık vardı işte yazık diyorum

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...