Salı, Kasım 29, 2011

Uşak Belediyespor’da teknik heyet istifa etti

Bölgesel Amatör Lig BAL 9. Grupta mücadele eden ve sezona yaptığı flaş transferler ile girerek profesyonel lig özlemine son vermek isteyen Uşak Belediyespor'da Teknik Direktör Gürsoy Turan ve ekibi istifa etti.
Oynadığı 8 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 12 puan ile 6.sırada bulunan kırmızı-siyahlı ekipte alınan başarısız sonuçlardan sonra Teknik Direktör Gürsoy Turan bugün yönetime istifasını sundu.
Gürsoy Turan yaptığı açıklamada, “Hedeften uzaklaşmasak da kulübe yaptığımız  aşı tutmadı, kan değişikliği şarttı. Uşak Belediyespor’da çalıştığım sürede yönetimin bana ve ekibime verdiği destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.

Turan bu kararı ekibiyle birlikte aldıklarını ifade etti. Uşak Belediyespor Kulüp Başkanı Bedii Beşkazalıoğlu ise, Gürsoy Turan'a Belediyespor’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sunarak, istifasını istemeden kabul ettiklerini söyledi.

Bu hafta takımı Denizli Konakspor maçına Ayhan Çakır’ın çalıştıracağını belirten Beşkazalıoğlu,"En kısa sürede teknik direktörümüzü bularak hedefimize kaldığımız yerden devam edeceğiz, üç puanlı ligde her şey değişebilir" dedi.

HABER-FOTOĞRAF:SERVET SARVUN

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.