Çarşamba, Kasım 30, 2011

Şile Yıldızspor gözünü Süper Amatör'e dikti


PENDİK DOĞANSPOR: 0 ŞİLE YILDIZSPOR: 1
İstanbul 1. Amatör Lig 18. Grup’ta lider Şile Yıldızspor, deplasmanda Pendik Doğanspor’u 1-0 yenerek üst üste dördüncü galibiyetini aldı. Yeşil-Beyazlılar böylece takipçileri Çavuşoğluspor’la aralarındaki 6 puanlık farkı korudu.
Karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Özellikle Pendik Doğanspor’un topu ısrarla havadan oynaması Şile Yıldızspor’un oyun şeklini bozdu. Yıldızpor’da kaleci İzzet’e büyük görev düştü ilk yarıda ve 3 hava topunu alarak takımını rahatlattı.

Bir pozisyonda rakibinin dirseği İzeet’in göğsüne geldi. Tecrübeli kaleci acı içerisinde kıvranırken topu yumruğuyla uzaklaştırdı. Bu top Veysel’e gelirken hakem ‘devam’ dedi. Veysel kendisine gelen topu Ragıp’a verdi. Ragıp Volkan’a pas atarken, Volkan topu beklemeden kalecinin yanından ağlarla buluşturduğunda dakika 38’i gösteriyordu.

İkinci yarıya istekli başlayan Pendik Doğanspor’a karşı Şile Yıldızspor verkaçlarla rakip yarı sahada pozisyonlar buldu ama bunlar değerlendirilemedi. Ligde iddiası olmamasına karşın adeta final maçına çıkmış gibi motive olan Doğanspor 90 dakika boyunca oyun disiplinini kaybetmedi. Bu baskı dakikalarında Sarı-Siyahlılar’ın bir topu direkten döndü. Yıldızspor’daysa İsmail Doğanspor savunmasına korku dolu anlar yaşattı.

Maçın son bölümlerinde Yıldızsporlu Gökhan şık çalımlarla Doğanspor savunmasını geçti ancak son vuruşta başarılı olamadı. 4 dakikalık uzatma iki ekip için de stresli geçerken mücadele 1-0 sona erdi. Bitiş düdüğü sonrası Şile Yıldızspor büyük sevinç yaşadı.

HABER-FOTOĞRAF: ARİF AYGÜR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.