Pazartesi, Kasım 28, 2011

Sarayönü Belediyespor çok farklı

İHSANİYE BELEDİYESPOR :0 SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR :7
Bölgesel Amatör Ligi 7.Grup 8.hafta karşılaşmasında Sarayönü Belediyespor, Afyonkarahisar deplasmanında oynadığı İhsaniye Belediyespor maçında farka koştu. Yeşil-Siyahlılar'a farkı getiren goller Memiş, Tayyar (2), Serkan, Nuri (2) ve Burak’tan geldi.
Sarayönü Belediyespor, son haftalarda ki farklı galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Grubun zayıf takımlarından İhsaniye Belediyespor ile karşı karşıya gelen Konya ekibi evine rahat bir galibiyetle dönerek zirve takibini sürdürdü.  
Karşılaşmanın 16. dakikasında Serkan Kaya’nın pasıyla topla buluşan Memiş’in sert vuruşu filelerle buluştu.

Bu golden 3 dakika sonra fark 2’ye çıktı. Serkan Kaya’nın ortasına arka direkte bulunan Tayyar, gelişine vurarak jeneriklik bir gole imza attı. Etkili futbolunu gollerden sonra da sürdüren yeşil-siyahlılar ilk yarıda 1 gol daha buldu. 37. dakikada Oğuz’un pasıyla ceza sahasına giren Tayyar’ın vuruşu kaleciden döndü. Tayyar dönen topu voleyle filelere gönderdi ve Sarayönü Belediyespor soyunma odasına 3-0 önde girdi. 


İkinci yarıda fark geldi
Sarayönü Belediyespor fırtınası ikinci yarıda da devam etti. 49’da Tünay’ın pasıyla topla buluşan Serkan Kaya 18 çizgisi üzerinde vurdu: 4-0. 62 ve 69. dakikada sahneye çıkan kaptan Nuri farkı 6’ya çıkardı. 90’da Tünay’ın kestiği topu sonradan oyuna giren genç oyuncu Burak topu arka direğe bıraktı ve maçın sonucunu belirledi. 


Maçın yıldızları
Karşılaşmada 3 asist yapan tecrübeli oyuncu Tünay ve 1 gol 2 asistlik performansıyla Serkan Kaya yıldızlaşan isimler oldular. 



STAT: İhsaniye
HAKEMLER: Ali Adıgüzel, Necdet Çelik, Alper Kalay
İHSANİYE BELEDİYESPOR: Mehmet (.46’ Fatih), Ahmet Çeliktaş, Hakkı, Musa, Abdullah, Hüseyin, Ufuk (66’ Ahmet Aydın), Talha (.20’ Halil), Ramazan, Hasan, Serkan
ANTRENÖR: Murat Karaağaç
SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Mustafa Yılmaz, Tünay, Turan (62’Burak), Yunus, Rafet, A.Osman, Nuri, Oğuz ( 46’Hakan), Memiş, Tayyar (66’Feyzullah), Serkan Kaya
ANTRENÖR: Niyazi Kart
GOLLER:16’ Memiş, 19’, 37’Tayyar, .49’ Serkan, .62’, 69’Nuri, 90’ Burak (Sarayönü Belediyespor)
SARI KARTLAR: 31’Oğuz, 51’Tayyar, 64’Hakan, 79’Yunus (Sarayönü Belediyespor), 82’ Abdullah (İhsaniye Belediyespor)


HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA SOLAK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.