Çarşamba, Kasım 30, 2011

Leventspor'dan 3 gol 3 puan



LEVENTSPOR: 3 ÖMERLİ KÖYÜ SK: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup 11.hafta mücadelesinde, haftanın en kritik maçlarından olan Leventspor-Ömerli Köyü maçı ev sahibi takımın 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Mücadeleyi başından sonuna kadar üstün götüren Leventspor'un gollerini Ümit, Berdan ve Muhammet kaydetti. Leventspor bu galibiyet ile takipçisi Ömerli Köyü ile arasındaki puan farkını 6'ya çıkartarak 2.sıradaki yerini korudu.

Mücadelenin Önemli Dakikaları
2.Dakika: Murat sağ kanattan maçın hemen başında atağa destek verdi. Cenk'ten sıyrıldıktan sonra orada kademeye süratle giren Saim yatarak topu kornere attı. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Muhammet kullandı. Savunma topa yerinde müdahale ederek tehlike bölgesinden uzaklaştırdı.
9.Dakika: Sağ kanatta Murat Cenk'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı. Maçın hakemi faulü tespi etti. Ahmet Çötoğlu'nun kullandığı serbest vuruşta Sinan kafayı vurdu top kaleci Musa'nın kucağına gitti.

15.Dakika: Muhammet sol kanattan ceza sahasına ortaladı, Erdem topu bekletmeden ayak içiyle sert bir vuruş yaptı ancak top direğe çarparak oyun alanına döndü. Bu mücadelenin ilk tehlikeli atağı olarak kayıtlara geçti.
29.Dakika: Sağ kanattan ceza sahasına güzel bir orta yapan Murat, arka direkte Muhammet topu iyi kontrol etti, bekletmeden şutunda top kaleci Musa'da kaldı.
33.Dakika: Sol kanattan Muhammet ceza sahasına ortasını yaptı, Ahmet Çötoğlu bekletmeden kafayı vurdu ancak top kaleye yönelmedi.
Gol ! 39.Dakika: Ceza sahası üzerinden Ahmet Çötoğlu serbest vuruşu kullandı. Savunma topu uzaklaştırmakta güçlük çekince Ümit ceza sahası üzerinden kaleye oldukça sert ve düzgün bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti: 1-0

42.Dakika: Ömerli Köyü ilk yarının genel görüntüsünde rakip kalede hiç etkili olamadı. İlk şutu da bu dakika içinde geldi. Onur sağ kanattan topu ısrarla rakip alana taşıdı ve ters istikamete doğru yol aldı. Kendi sürüklediği atakta bir de takımı adına faul kazandırdı. Serbest vuruşu Onur kullandı top yan ağlarda kaldı.
45.Dakika: Ozan topu Onur'a kazandırdı. Onur, Mustafa'nın yanından kaleye gönderdiği şut az farkla auta çıktı. Ömerli Köyü adına ilk yarı boyunca en önemli atağıydı diyebiliriz.

İkinci Yarı
46.Dakika: Karşılaşmaya her iki takımda ilk yarıdaki 11'leri ile sahadaki yerini aldılar ve ikinci yarıya Beşiktaş temsilcisi başladı.
47.Dakika: Sinan'ın kaleyi çaprazdan gören noktandan kullandığı serbest vuruşta top yan ağlarda kaldı.


59.Dakika: Yakup'un uzak mesafeden şutunda genç kaleci Ozan topu çelmeyi başardı.
Gol ! 63.Dakika: Berdan ceza sahası üzerinden sol ayağıyla kaleye oldukça sert bir şut gönderdi ve top ağlarla buluştu. 2-0
74.Dakika: Ahmet Çötoğlu sağ kanattan ceza sahasına ortasını yaptı. Ümit kafayla indirdi. Berdan yakın mesafeden topu kafayla auta gönderdi.
77.Dakika: Kaleyi cepheden gören noktada Saim serbest vuruşu direkt olarak kaleye gönderdi. Noble direk dibinde yatarak topa hakim oldu.


Gol ! 90.Dakika: Kaleyi karşıdan gören noktada kazanılan serbest vuruşta Muhammet topu sol ayağıyla sert vurarak ağlara gönderdi: 3-0
90+1.Dakika: Karşılaşmanın son dakikası içerisinde Emre topu rakip alana kadar sürdü. Kaleci Noble'yle karşı karşıya kalır kalmaz, şutunu attı. Noble bu pozisyonda kalesini gole kapattı.

Karşılaşmanın Sonucu Leventspor:3 - Ömerli Köyü: 0

Ömerli Köyü 13. haftada kendi sahasında Selvispor'u konuk edecek olurken, Leventspor Terazidere deplasmanına konuk olacak.

Stat: Beşiktaş Belediyesi Çilekli
Hakemler: Vedat Demir, Nazım Tüzümet, Göksenin Eroğlu
Leventspor: Noble, Murat, Mustafa, Ahmet Alkaya, Muhammet, Ümit, Yakup, Erdem (85'Oğuzhan), Sinan (72'Cihan), Berdan (81'Yasin),Ahmet Çötoğlu
Ömerli Köyü: Musa, Ozan (75'İlkay), Cenk (68'Emre), Erdem, Saim, İsmail, İbrahim, Fatih (54'Yusuf), Emre, Onur, Serkan
Goller: 39'Ümit, 63'Berdan, 90'Muhammet
Sarı Kartlar: 23'Ümit, 87'Ahmet Alkaya / 37'Emre,72'Erdem, 90'Serkan


Maçtan Notlar:
* Leventspor'da 1993 doğumlu Ümit sahanın en genç oyunucusuydu ve bu sezon takımı adına ilk resmi maçına çıktı. Hocasının forma şansı verdiği ilk resmi müsabakada takımının ilk golünü kaydetti.(Ömerli Köyü kalecisi Musa da1993 doğumlu)
* Ömerli Köyü Spor Kulübü başkanı Vedat Dönmez bu maçtada saha içinde yerini aldı. Saha içinde futbolcularının sakatlık anlarında bizzat kendisi sahaya girerek oyuncularıyla yakından ilgilendi.
* Leventspor'da Berdan attığı golden sonra tribünde bulunan takım arkadaşı Mithat'a koştu. Sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Mithat, Berdan'ın attığı golden sonra kendisine koşmasına oldukça sevindi.
* Leventspor kalecisi Ikechukwu Noble Ubochi kaleyi devraldıktan sonra 4 haftadır kalesinde gol görmedi.
* Ömerli Köyü adına kırmızı kart cezalısı olan Erkut bu maçta sahadaki yerini alamadı ve kaleyi genç kaleci Musa korudu.
* Leventspor'da kontenjana takılan Ahmet Mert ve sakat Mithat müsabakada yer almadılar.
* Leventspor Kulüp başkanı Mehmet Şenozan, her karşılaşmada olduğu gibi bu maçta da takımını yanlız bırakmayarak maçı takip etti.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Karşılaşmaya ait daha fazla fotoğraf için http://www.leventspor.com/184-Leventspor-Haber-3-gol-3-puan-!.aspx    Adresine Tıklayınız.

1 yorum:

Amaç Şenozan dedi ki...

İstanbul Süper Amatör Küme'de bu sezon mücadele eden 76 takım arasından şu ana kadar en az gol yiyen takım olmak kolay değil (11 maç 4 gol)...Sezonun ilk devresinin son maçlarına girilirken 76 takım arasından namağlup 3 takımdan biri olmak da hiç kolay değil...(Dikilitaş,Levent,Arnavutköy Bld.)...Şu ana kadarki başarıda en büyük pay sahibi olan bütün futbolcu kardeşlerimden,teknik heyete,malzemecisinden masörüne,seyircisinden kulüp personeli ve başkanına kadar herkesten Allah razı olsun.Takımımız yavaş yavaş oturmaya başlıyor,inşallah daha da iyi olacağız.Bizim yerimiz bu lig değil...

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.