Pazartesi, Kasım 28, 2011

Kazım Karabekir Mevlana yeniden…!

KAZIM KARABEKİR MEVLANA: 1 İFA SPOR KULÜBÜ: 0
İstanbul Süper Amatör Lig, 5. Grup'ta haftanın önemli maçlarından birisi Kazım Karabekir Mevlana Stadı'nda oynandı. Özellikle ikinci devresi çok tempolu ve çekişmeli geçen maçı, hafta içi Teknik Direktörünü değiştiren ev sahibi Kazım Karabekir Mevlana, 85. dakikada Serdar’ın ayağından bulduğu gol ile kazandı. Müsabakada 1 oyuncusu oyundan ihraç edilen ve Teknik Direktörü oyun alanı dışına gönderilen İFA, maç sonu Hakeme tepkiliydi.

İlk devrede maç ortada geçti
İstanbul Süper Amatör Lig, 5. grupta, sezona üst sıraları hedefleyerek başlayan ancak kendisini bir anda düşmeme mücadelesinin içinde bulan Kazım Karabekir Mevlana ile sezona şampiyonluk parolası ile başlayan İFA, karşı karşıya geldiler. İlk 45 dakika oldukça tempolu bir mücadeleye sahne olurken, taraflar birbirlerine üstünlük kuramadılar.
İkinci devrede İFA daha baskılı oynadı
Müsabakanın ikinci devresi nispeten atak bir oyuna sahne oldu. İki takım da golü bulabilmek adına var gücüyle ataklar yaptılar. Deplasmanda oynamasına rağmen rakibine göre daha iyi bir futbol sergilediği gözüken Küçükçekmece temsilcisi İFA, girdiği gol pozisyonlarında başarılı olamadı.

8 sarı, 1 kırmızı ve peşinden gelen Mevlana golü!
Oldukça sert geçen ve Hakemin sık sık kartlarına başvurduğu müsabakada 3’ü Kazım Karabekir Mevlana’ya, 5 tanesi de deplasman ekibi İFA’ya olmak üzere 8 sarı kartın çıktığı karşılaşmanın 83. dakikasında İFA’dan Hasan Akbaş, ikinci ihtarlık hareketi nedeniyle müsabakadan ihraç edildi.

Serdar gol atmayı hatırladı
Son dakikaları oldukça çekişmeli geçen maçta, Kazım Karabekir Mevlana takımı 85. dakika suskun golcüsü Serdar Seymen’in attığı gol ile 1-0 öne geçti.


İFA Teknik Direktörü de dışarı gönderildi
Golden sonra müsabakanın Hakemi Mert Güzenge’ye tepki gösteren İFA Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu, Hakem tarafından sakin olması konusunda uyarıldı. Uğur Balcıoğlu’nun itirazlarına devam etmesi sebebiyle Hakem, İFA Teknik Direktörünü oyun alanı dışarısına gönderdi.
Kazım Karabekir Mevlana potadan kurtuldu
Kalan dakikalarda taraflardan gol sesi çıkmayınca Kazım Karabekir Mevlana bu önemli müsabakadan 3 puanla ayrıldı. Ev sahibi mavi-beyazlılar bu sonuçla puanını 13’e çıkartırken, İFA ise 14 puanda kaldı.

Maç sonu Hakeme tepki
Müsabakanın ardından İFA’lı futbolcular Hakem triosuna tepki gösterdiler. Bilhassa 6 forma numaralı Engin Demirtaş’ın Hakem’e yoğun bir şekilde tepki gösterdiği görülürken, İFA kaptanı Serkay, maç boyunca yaptığı gibi yine Hakeme yardımcı oldu ve itiraz eden arkadaşlarını sakinleştirmek için çaba gösterdi.

Ferhat Kurtul takımı dışarıdan yönetti
Kazım Karabekir Mevlana’da hafta içi göreve gelen Teknik Direktör Ferhat Kurtul, lisansı yetişmediği için müsabakayı tel örgüler arkasından takip etti. Kazım Karabekir Mevlana takımını saha içinden ise, Alt Yapı Teknik Sorumlusu Mustafa Kıvanç ile A Takım Yardımcı Antrenörü Hüseyin Demirelli birlikte yönettiler.


Stat: Kazım Karabekir Mevlana
Hakemler: Mert Güzenge, Veysel Karatapan, Abdullah Kara
Kazım Karabekir Mevlana: Mustafa, Feyyaz, Tolga, Volkan, Cihan, Serdar, Aydın, Ebubekir, Enes, Tarık, Şahin
Teknik Direktör: Mustafa Kıvanç
İFA: Lokman, Faruk, Adem, Serkay, Hüseyin, Engin, Fatih, Ali, Hasan, Veysel, Özkan
Teknik Direktör: Uğur Balcıoğlu
Sarı Kartlar: Şahin, Aydın, Enes / Serkay, Engin, Hasan, Adem, Özkan
Kırmızı Kart: Hasan Akbaş (İFA)
Gol: Serdar Seymen (85) Kazım Karabekir Mevlana

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

2 yorum:

Murathan dedi ki...

Neden Mert Güzenge'nin yönettiği maçlarda isyan çıkıyor.Teknik direktörler,futbolcular adeta Mert hocaya ver yansın ediyor.Bu sene Mert hoca'nın yönettiği tüm maçlarda hatalar o kadar çok ki, Emlakbank maçında da o kadar çok hata yaptı ki kabak oyuncunun başına patladı. Süper lig ve Bank asyanın dışında ki liglerde yapılan hatalar görülmediği ve konuşulmadığı için hakemler istediği gibi maç yönetmeye devam ediyorlar.Hakem istesin istediği takıma maçı verebilecek yetkileri kendilerinde görüyorlar. TFF'yi göreve davet ediyorum.

Oğuzhan Sepi dedi ki...

Ben Mert hocanın namık sevikte yönettiği maçların hepsini izledim kendi oynadığım maça da çıktı,sahada ki herkese kendini fazlasıyla kabullendiren bi insan,bırakın bu işleri bari şu adama sallamayın amatör ligde göreceğiniz en iyi 3 hakemden biri,işinize gelmeyen neyse artık..

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...