Pazar, Kasım 27, 2011

Bostancı'da kritik 3 puan

BOSTANCI: 4 SELVİSPOR: 2

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta bu sene grupta oynadığı maçlarda istediği sonuçları alamayan Bostancıspor,İdealtepe Suni Çim Sahasında  ağırladığı Zeytinburnu Selvispor'u 4-2 skorla mağlup etti.Bostancıspor'un Çarşamba günkü rakibinin ligden çekilmesi ile bu hafta küme düşme hattında derin bir nefes alarak 1 haftada 6 puan almış oldu.

Maçın ilk yarısı orta alan şeklinde geçti.Bostancıspor sağ bek oyuncusunun bireysel olarak yaptığı hata sonucunda Bostancıspor devreyi 1-0 mağlup kapadı.Karşılaşmanın ikinci yarısında Bostancıspor kendi saha ve seyircsinin avantajını kullanarak Selvispor'u ortasahada baskı kurmaya başladı.
Nitekim soldan başlayan kanattan gelen atak gol ile sonuçlanınca skora
denge geldi.1-1




Golden tam sekiz dakika,sonra ceza sahası üzerinde yerde kalan Bostancıspor kaptanı Zafer,serbest vuruşta meşin yuvarlağı tabiri caizse doksana gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın 70. dakikasında çift sarı karttan 10 kişi kalan Zeytinburnu Selvispor,duran toplardan ve şişirme ataklar gol arayışına girdi. Kırmızı karttan sonra 10 kişi kalan Selvispor ,kornerden gelen ortada vurulan kafa vuruşu sonucunda top ağlarla buluştu ve skor tekrar eşitledi.2-2.


Maçın bitmesine 15 dakika kala kontra ataklarla 2 gol daha bulan Bostancıspor rakibini 4-2 mağlup ederek 3 puannın  sahibi oldu. Bostancıspor'un Çarşamba günkü rakibinin ligden çekilmesi ile bu hafta küme düşme hattında derin bir nefes alarak 1 haftada 6 puan almış oldu.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...