Salı, Kasım 29, 2011

Beykoz 1908 A.Ş'de Gökhan Baladin görevi bıraktı

Beykoz 1908 A.Ş.Takımında sezon başında takımın başına getirilen Teknik Direktör Gökhan Baladin görevi bıraktı. Maddi sıkıntılar ile boğuşan sarı-siyahlı yönetim BAL Ligi öncesinde yaklaşık 10-15 civarında olan Teknik Direktör adayları arasında Baladin ile anlaşmıştı.
Gökhan Balabin'in verdiği transfer listesindeki oyuncuları kadaroya dahil eden sarı-siyahlı yönetim bazı isimleri ise maddi sebeplerden dolayı tranfer edememişti. Gökhan Baladin Yönetiminde ligde 8 maça çıkarken sadece 1 kez galibiyet ( İzmit Çenesuyu Plajyoluspor ) sevinci yaşayabilmişti. Bu süre zarfında 4 kez mağlubiyet üzüntüsü yaşayan takım 3 kez de beraberlik yaşamıştı.


Yaşanan maddi sıkıntıya karşın Teknik Direktör Gökhan Baladin'i maddi açıdan mağdur etmemek için çaba sarf eden ve bunu zorlansa da başaran  Beykoz 1908 A.Ş.Yönetimi Gökhan Baladin'in bırakma kararı ile yeni Teknik Direktör adaylarına kapı araladı. Gökhan Baladin AFDK tarafından 30 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırılmış, Feriköyspor ve Derince Belediyesi müsabakalarında sahadaki yerini alamamıştı. Bu iki müsabakada Spor Akademisi Mezunu da olan Kulüp Müdürü Eser Öktem kulübede yer alan isim oldu. Sarı-Siyahlılar'da devreye kadar olan 4 maçta yeni Teknik Direktör arayışları devam edecek iken bu süre içinde takım Altapı Takımlar Koordinatörü Teknik Direktör Sabahattin Ömür'e teslim edilecek.

Kaynak: www.haber1908.blogspot.com

1 yorum:

boya1 dedi ki...

Yaşanan maddi sıkıntıya karşın Teknik Direktör Gökhan Baladin'i maddi açıdan mağdur etmemek için çaba sarf eden ve bunu zorlansa da başaran Beykoz 1908 A.Ş.Yönetimi diye yazılmış kesinlikle böyle bişi yok Kulübü yakından takip eden biri olarak verilen sözlerin hiçbiri tutlmamıştır. Hocaların ve futbolcu kardeşlerimizin düştükleri durum içler acısıdır. 103 yıllık kulübü nerelere getirdiler. Çok YAZık zaten beykozda ortada yönetim yok ki bide yönetim yazılmış tek kişi o da başkan


beykoz sevdalısı

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.