Pazartesi, Kasım 28, 2011

Beşyüzevler, Sultanbeyli Belediyespor’a patladı

BEŞYÜZEVLERSPOR: 6 SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR : 1 
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta Beşyüzevlerspor, Yıldıztabya Stadı'nda ağırladığı Sultanbeyli Belediyespor’u muhteşem bir oyundan sonra 6-1 mağlup ederek, iki hafta sonunda 3 puana kavuşmuş oldu. Sultanbeyli Belediyespor’a 4 gol birden atan Bilal maçın yıldızı oldu.

Yıldıztabya Stadı'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi Beşyüzevler, 6. dakikada geliştirdiği atakta köşe vuruşu kazandı. Köşe vuruşunu kullanan Gökhan’ın yaptığı ortaya ceza sahası altı pas içinde iyi yükselen Murat Uslu kafayla topu ağlara göndererek Beşyüzevler’i 1-0 öne geçirdi. 10.dakikada Bilal, sol taraftan yapılan ortaya ceza sahası dışından çok klas vurarak skoru 2-0 yaptı.

Sultanbeyli Belediye 10 kişi kaldı
22.dakikada defansın arkasına atılan topla bu defa Murat Çakal buluştu. Murat Çakal topla ceza sahasına tam girerken kaleci Gazi ile karşı karşıya kalmak üzereyken Hakan’ın müdahalesi ile yerde kaldı. Pozisyonu bariz bir gol şansı olarak değerlendiren maçın Hakemi İdris Bülent Soysal, Sultanbeyli Belediyesporlu Hakan’ı müsabakadan ihraç etti. Bu faulden doğan serbest vuruşu Beşüzevler’den Bilal kullandı. Bilal, mükemmel bir vuruşla topu kaleci Gazi'nin uzanamayacağı köşe bırakarak skoru 3-0'a taşıdı. İlk devrenin kalan dakikalarında taraftarın çabası sonucu değiştirmeye yetmedi ve ilk 45 dakikada Beşyüzevler'in 3-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya Sultanbeyli golle başladı
58.dakikada sağ taraftan köşe vuruşu kullanan Sultanbeyli Belediyespor, Beşyüzevler ceza sahası içine yapılan ortaya, oluşan karambolde dokunan İsmail topu Beşyüzevler filelere göndererek farkı 2’ye indirdi. 3-1. Beşyüzevler bu gole 60. dakikada Bilal’in filelere gönderdiği golle cevap verdi ve farkı yeniden 3’e çıkardı. 4-1. 70.dakikada sağ taraftan Murat Çakal ortaladı, Güner dokundu ve Beşyüzevler skoru 5-1’e getirdi. 74.dakikada Gökhan'ın ara pası ile kaleci Gazi ile karşı karşıya kalan Bilal, maçın skorunu ilan etti.6-1

Stat: Yıldıztabya
Hakemler: İdris Bülent Soysal, Mustafa Çevik, Şener Ulusan
Beşyüzevlerspor: Cem, Ozan, Hakan, Murat Uslu, Erdal, Hakan, Murat Çakal, Güner, Hasan, Bilal, Gökhan
Teknik Direktör: Adem Mandıralı
Sultanbeyli Belediyespor: Gazi, Emrah, Koray, Hakan, Cihan, Hasan, Remzi, Kemal, Yusuf, İsmail, Gökhan
Teknik Direktör: İsmail Aras

HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...