Salı, Kasım 29, 2011

Avcılar 1 puanı son anda kurtardı


AVCILAR BELEDİYESPOR: 1 FERİKÖYSPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta son sırada yer alan Avcılar Belediyespor, bir üstündeki Feriköyspor’u konuk etti. Ev sahibi Avcılar uzatma anlarında attığı golle 1 puanı k urtardı.
Soğuk hava yağışsız bir havada, düşme potasının son 2 sırasındaki takımları karşı karşıya getiren mücadelede iki tarafta istediği sonucu alamadı ve mücadele 1-1'lik skorla sonuçlandı.

Avcılar Gençlik'in 2 takımı da el ele tribünlere çağırmasıyla soğuyan havayı bir an olsun ısıttı ve mücadeleye renk getirdi. Maça hızlı başlayan Avcılar Belediyespor üst üste ataklar geliştirirken Feriköyspor kontratak futbolunu tercih etti ilk dakikalar içersinde. Forvet Onur'un ayrılmasıyla gol yollarında sıkıntı yaşayan Avcılar Belediyespor’un bu maçta da ileri uçtaki oyuncuları ile bal yapmayan arı gibiydi.

Ataklarını sıklaştıran ev sahibi takım gol arar iken kontratak yakalayan Feriköyspor dakikalar 35'i gösterirken 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıya iki takım da aynı kadro ve taktiklerle sahaya çıktı, tek forvet oynayan Avcılar Belediyespor stoper Ozan Girgin'i de forvete alıp ileriyi çiftledi ancak dakika 90+5'e kadar gol bulamadı. Bu dakikada serbest vuruş kazanan Avcılar Belediyespor, Feriköyspor defansından seken topu iyi takip eden ve oyuna sonradan giren 92 doğumlu 17 numaralı oyuncusuyla 1-1'i yakaladı ve kendi evinde mağlup olmaktan son anda kurtuldu.

Feriköy’ün santra yapmasıyla hakemin maçı bitirmesi, konuk oyuncuların itirazlarına neden oldu. Mücadele 1-1 biterken iki takım da ligde son iki sırada yer aldı.

HABER: ÇAĞATAY ÖNGEN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...