Pazartesi, Kasım 28, 2011

Arnavutköy Aykut ile coştu

ARNAVUTKÖYSPOR :5 ALİBEYKÖY PARSELLERSPOR :3
İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele eden Arnavutköyspor, 2011-2012 sezonunun ilk yarısını Alibeyköy Parseller takımını 5-3 yenerek galibiyetle tamamladı.
İlk yarının son maçında Arnavutköy Hasan Doğan Stadı’nda Alibeyköy Parseller’i konuk eden Arnavutköyspor, sahadan 5-3 galibiyetle ayrılarak ligin ilk yarısını 18 puanla 4. sırada bitirdi. Aykut’un hat-trick yaptığı maçta tribünlerden takımını destekleyen taraftar takımın şüphesiz en büyük motivasyon kaynağı oldu.


Arnavutköy Ligin ilk yarısı 18 puanla kapadı
Ligin 11 maçlık ilk periyoduna kötü bir başlangıç yapan Arnavutköyspor son 5 maçta aldığı 4 galibiyet 1 beraberlik ile ligin zirvesini zorlamaya başladı. Son olarak Alibeyköy Parseller ile karşı karşıya gelen Arnavutköyspor taraftarın desteğini de arkasına alarak maça hızlı başlayan taraf oldu.
Maçın henüz 7. dakikasında son haftaların flaş ismi Aykut sağ kanattan yapılan ortayı iyi değerlendirdi. Topa gelişine çok düzgün bir vuruş yapan Aykut, takımının ilk gölünü attı. 1-0


İlk golün hemen ardından ataklarını sıklaştıran Arnavutköyspor’da ikinci gol ise 13. dakikada Gürkan’dan geldi: 2-0
İkinci golün ardından ataklarına devam eden Arnavutköyspor, rakibi Parseller'in kontra ataklarla bulduğu 2 gol ile skorun 2-2’ye gelmesine engel olamadı.
Skorun 2-2’ye gelmesiyle kontrollü ataklar yapmaya başlayan Arnavutköyspor’da sahneye çıkan yine Aykut oldu. 38. dakikada takımının 3., kendisinin ise 2. golünü atan Aykut skoru 3-2’ye getirdi.

Pırpır Yaşar yeniden sahnede
İlk yarı boyunca rakip savunmayı adeta dağıtan Yaşar sahneye çıkarak 42. dakikada ilk yarının skorunu tayin etti: 4-2
İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan Arnavutköyspor, 55. dakikada Aykut’un hattrick yaptığı gol ile skoru 5-2’ye getirdi. Parseller’in 60. dakikada bulduğu gol ile skor 5-3’e geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Arnavutköyspor sahadan 5-3’lük skorla ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.



KAYNAK: HABER AKTİVİTE GAZETESİ

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.