Çarşamba, Kasım 30, 2011

Alibeyköyspor son nefeste


ALİBEYKÖYSPOR
:1 TAKSİMSPOR :0

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta Alibeyköyspor cezası nedeniyle tarasız sahada seyircisiz oynanan maçta Taksimspor'u uzatma anlarında bulduğu golle 1-0 yenerek ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Pazar günü Esenlerspor’a  mağlup olarak taraftarlarını üzen Alibeyköyspor böylece kendini affettirdi.
Alibeyköy'de erken kırmızı kart
Sancaktepe Hakan Şükür Stadı'ndaki maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti. Maçın 20.dakikasında rakibine sert giren Alibeyköysporlu Mustafa Öztaş Kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Sahada 10 kişi kalmasına rağmen ataklarını sıklaştıran Eyüp temsilcisi aradığı gol pozisyonlarına girse de forvet oyuncuların son vuruşlardaki etkisizliği yüzünden devre arasına 0-0 beraberlikle girildi.

Taksim atamadı, Alibeyköy attı
Maçın ikinci yarısında 10 kişi oynayan Alibeyköyspor atak oynasa da Taksimspor da etkili ataklar yapmaya başladı. Maçın 90. dakikasında Doğancan ile karşı karşıya kalan Taksim forveti Doğancan’dan geçemeyince mutlak golden oldu. Aynı atağın sonrasında Kaleci Doğancan’ın degaj atışı oyuna sonradan giren Cihan Badem'in önüne geldi. Cihan topu yumuşatarak güzel bir vuruşla Taksim ağlarına gönderdi ve takımının bu önemli maçtan 3 puanla dönmesini sağladı.1-0

Bu maçla birlikde Alibeyköyspor 3 maçlık cezası bitmiş oldu.


HABER-FOTOĞRAF: SERKAN YILDIZ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.