Çarşamba, Kasım 30, 2011

Akçiçek: Resmen idam edildik


Leventspor maçı sonrası çıkan saha olayları nedeniyle 5 maç saha kapatma cezası alan HEASK’ta teknik direktör Metin Akçiçek, cezanın çok ağır olduğunu söyleyerek, “Leventspor’un sahada kazanamadığı üç puanı saha dışında kazanma mücadelesi tamamen etik dışı” dedi.
Metin Akçiçek yaptığı açıklamada; “5 Maç saha kapatma cezası verilmiş. Bu ikinci yarı iç sahada hiçbir maçı oynayamayacağımız anlamına da geliyor. Bu çok ağır bir karar. Resmen idam edildik. Hangi futbolcunun bir yeri kanamış? Hangi futbolcu darp edilmiş? İki tane taraftar sahaya atladı onları da bizler hemen engelledik. Leventspor’un saha da kazanamadığı üç puanı saha dışında kazanma mücadelesi tamam etik dışı” dedi.

'Burhan Esmen'in hareketine anlam veremedim' 
“Sessiz kaldığımız için kimse suçu kabul ettiğimizi sanmasın” diyen Akçiçek, “15 dakika darp edildiği iddiasında bulunulmuş. 15 dakika mantığa sığmaz. 15 dakika darp edilmek demek sağlam adam kalmaması demek. Biz sahada iki taraftar, bakın üstüne basarak söylüyorum, iki genç taraftarı engellerken Leventspor Teknik Direktörü Burhan Esmen’in gözlemcinin yanına koşarak etki altına almaya çalışmasına ise hâlâ anlam verebilmiş değilim” ifadelerini kullandı.

'Gruptan çıkacağız' 
Akçiçek şöyle devam etti: “Ayrıca tarafımızdan özür bekleniyormuş. Kendi sitesinde taraftarımıza ‘şerefsiz’ diye hitap eden bir takımdan özür dilememiz için önce muhatap aldığımız kişilerin ve kurumların terbiye sınırları içinde olması gerekiyor. Son olarak bu grubun en iyi takımı bizi ve Allah bir zeval vermedikçe bu gruptan bileğimizin hakkı ile çıkacağımıza inanıyorum.”

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...