Pazar, Ekim 30, 2011

Zorlu maçta gol sesi çıkmadı


KADIRGASPOR: 0 KÜÇÜKKÖYSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup mücadelesinde Kadırgaspor, Küçükköyspor'u Namık Sevik Stadı'nda konuk etti. Zorlu mücadeleden gol sesi çıkmazken, iki takım da bir puana razı oldu. 




Her iki takımın taraftarlarının tribünleri doldurduğu karşılaşmada çevik kuvvetde hazır bulundu. 90 dakika boyunca özellikle konuk ekip Küçükköyspor taraftarı takımlarını susmadan desteklediler. Karşılaşma sonrasında iki takım taraftarları takımlarını alkışlayarak stattan ayrıldılar. Küçükköyspor takımında cezalı Rıdvan ile Mustafa takımdaki yerlerini alamazken, hafta içinde bileğinden sakatlanan kaleci Eren'de tribünde yer aldı. Konuk ekip pankartlarla da takımlarına desteklerini gösterdiler. 


Mücadeleye her iki ekip de temkinli başladı. İlk tehlikeli pozisyonu konuk ekip Küçükköyspor buldu. Ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşu Emrah kullandı. Hüseyin'in kafasına çarpan top ters yöne doğru yönelince kaleci Mert kontrpiyede kaldı. Mert ağlara gitmekte olan topu parmaklarının ucu ile kornere gönderdi. Kullanılan korner atışında Kadırgaspor defansı topu uzaklaştırdı. Ev sahibi ekip 27.dakikada Burak'ın vuruşunda gole çok yaklaştı. Burak'ın ceza sahası çizgisinden sert vuruşunu kaleci Soner çıkarttı. İlk yarı 0-0'lık skorla sona erdi. 


İkinci yarıya ev sahibi ekip atak başladı. Küçükköyspor ceza sahasına yapılan ortada top kaleci Soner'in elinden kaydı. Yücel topu düzeltip vurdu, top Küçükköyspor defans oyuncularından geri geldi, dönen topa Yücel bir kez daha vurdu, top Küçükköyspor kalecisi Soner'in müdahalesi ile kornere çıktı.Bu pozisyonda Soner kendisine faul yapıldığı gerekçesi ile itirazda bulundu.Ancak sonuç değişmedi.  62.dakikada Kadırgaspor, Gökhan ile çok net bir pozisyonu harcadı. Küçükköyspor ceza sahasında Hasan'ın kafa ile aşırttığı top altı pasta Gökhan'ın önünde kaldı. Gökhan'ın sert vuruşu üstten auta çıktı. 68.dakikada ceza sahasında topla buluşan Gökay sıfır çizgisine inerek ortaladı, ancak maçın yardımcı hakemi topun oyun çizgisini terk ettiğini belirterek aut kararı verdi. Ev sahibi ekipte Hüseyin sakatlanarak yerini Ege'ye bıraktı.  


Konuk ekip 80.dakikada Bahadır ile skoru değiştirmeye çok yaklaştı. Ceza sahası çizgisi üzerinde Bahadır'ın sert vuruşu Mert'te kaldı. 


86.dakikada hava topu mücadelesinde Gökay ile Emrah kafa kafaya çarpıştı. Bu pozisyonda Emrah'ın alnında, Gökay'ın da kafasında yarık oluştu. Her iki futbolcuda yapılan müdahaleden sonra oyuna devam etti. Küçükköysporlu Emrah'a ilk müdahaleyi Kadırgaspor teknik sorumlusu İrfan Köklü yaptı. 


Uzatma dakikalarında Küçükköyspor rüzgarı esti. 91.dakikada Sefa'nın yarım vole vuruşu üstten auta çıktı. 93.dakikada kullanılan kornerde arka direkte Orhan'ın vuruşunu kale çizgisinden Çağlar çıkarttı. Dönen topu altı pasta Bahadır göğsü ile yumuşattı, vuruşunda top direğin yanından auta çıktı. Bu pozisyon sonrası mücadele sona ererken her iki ekipte bir puana razı oldu. Maçın hakem triosu zorlu müsabakada çok iyi yönetim sergilerken, takdir topladı. 


Stat: Namık Sevik
Hakemler: Burak Taşkınsoy, Ö.Faruk Hallaç, Eyip Ballı
Saha Komiseri: Arif Pelin
Kadırgaspor: Mert-Hüseyin(Ege)-Çağlar-Ali-İzzet(Ercan)-Burak-Gökhan(Gökay)-Emra-İbrahim-Yücel-Hasan
Teknik Sorumlu: İrfan Köklü 
Küçükköyspor: Soner-Sergen-Bilal(Orhan)-Bayram-Sefa-Ali Rıza-Alperen(Kadir)-Kaan-Rıdvan(Naci)-Bahadır-Emrah
Teknik Sorumlu: Ferit Büyükturgay
Sarı Kartlar: İzzet (Kadırgaspor) / Ali Rıza-Emrah-Orhan(Küçükköyspor)


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...