Pazartesi, Ekim 31, 2011

Vefa'nın 'Doğuş'u ikinci yarıda


VEFASPOR: 4 ATAŞEHİR DOĞUŞSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup’ta lider Vefaspor, sahasında grubun iddialı ekiplerinden Ataşehir Doğuşspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-0 yenerek zirvedeki yerini korudu. 
İlk dakikalarda iki ekip de birbirine üstünlük sağlayamazken ilk çeyrek saatten sonra ev sahibi Vefaspor oyuna ağırlığını koydu. Namık Sevik Stadı’nda seyirci desteğini de arkasına alan Yeşil-Beyazlılar Volkan, Erdem ve Volkansel’le önemli pozisyonlar yakaladı ancak Ataşehir Doğuşspor kalecisi … mükemelle kurtarışlara imza attı. 36’da Vefaspor’un bir topu da direkten döndü. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Vefaspor 52. dakikada golü buldu. Bu dakikada Tarık’ın ortasında Mehmet kafayla topu ağlara yolladı. Bundan üç dakika sonra Ahmet’in ortasında Yasin’in vuruşu kaleciden döndü ancak pozisyonu iyi takip eden Erdem farkı ikiye taşıdı: 2-0

Doğuşspor 10 kişi kaldı
Bu gol sonrası oyun dengelenir gibi göründü ancak 70. dakikada ibre bir kez daha Doğuşspor’un aleyhine döndü. Bir pozisyon sonrası hakemle tartışan Doğuşsporlu Ceyhun kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve Ataşehir temsilcisi sahada 10 kişi kaldı.

83’te sahneye bir kez daha Erdem çıktı ve düzgün bir vuruşla farkı üçe çıkardı. 85’te Ahmet’in sağdan ortasını ceza sahası içinde Volkan tamamladı ve durum 4-0 oldu.

Son bölümde Ataşehir Doğuşspor’un hiç olmazsa bir gol atma çabaları kaleci Serhan’a takıldı ve maç 4-0 sona erdi. Vefaspor takım olarak çok iyi bir futbol ortaya koyarken; Tarık, Mehmet, Erdem, Volkan ve Volkansel özellikle öne çıkan isimlerdi.

STAT: Vefa
HAKEMLER: Mert Güzenge, Cem Özcan, Semih Ağbulut
VEFASPOR: Serhan, Tarık, Zihni, Volkansel, Mehmet, Başar, Hakan, Erdem, Volkan, Emrah, Ahmet (Bilge, Ejder, Sezer, Mustafa, Muhammed, Ahmet, Yasin)
TEKNİK DİREKTÖR: Kamuran Gazi
ATAŞEHİR DOĞUŞSPOR: Muhammet Yazıcı, Uğur, Yusuf Zeren, Birkan, Halil, Rıdvan, Ceyhun, Yusuf Kayalar, Umutcan, Yasin Dursun, Muhammet Kaya (Uğur, Çağdaş, Mehmet, Emre, Berkan, Çetin, Onur)
TEKNİK DİREKTÖR: Naim Engin
GOLLER: Mehmet (52), Erdem (55, 83), Volkan (85)
KIRMIZI KART: Ceyhun (70) (Doğuşspor)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...